Burnley stanget i stykker tafatte Watford

Jeff Hendrick og Michael Keane senket Watford med hver sitt hodestøt.

Burnley-Watford 2-0

Burnley tok en komfortabel 2-0-seier da Watford gjestet Turf Moor mandag kveld.

Hodestøt fra Jeff Hendrick og Michael Kaene, begge assistert av en frisk Steven Defour var nok for at Sean Dyches menn tok sesongens andre trepoenger.

Se Hendrick stange hjemmelaget i føringen i videovinduet øverst!

Watford var knapt en skygge av laget som lagde målfest både mot West Ham og Manchester United de to foregående rundene og var i realiteten aldri i nærheten av å ødelegge festen for Burnley.

– Helt fortjent seier til hjemmelaget. Watford hadde lite å by på. Burnley ville mest, gjorde mest og de hadde Steven Defours høyrefot, konstaterte TV 2s kommentator Kasper Wikestad etter kampen.

Det ble en sjansefattig første omgang med to lag som var mer opptatt trygghet trygghet enn blendende offensiv angrepsfotball.

I det 8. minutt ropte hjemmelaget på straffe da Miguel Britos rev ned Sam Vokes i Watford-feltet, men dommer Jonathan Moss var ikke av samme oppfatning.

Nøyaktig en halvtime senere var Hendrick på rett sted til rett tid etter en Steven Defour-corner og sendte vertene i føringen.

Etter hvilen var det Michael Keanes tur til å sette inn 2-0. Vertene brukte samme oppskrift, en Defour-corner ble klarert ut igjen til belgieren, som på sitt andre forsøk fant skallen til Keane. Iren vant landskampen og drakampen mot gresk-tyske José Holebas og styrte ballen i nettet.

Watford forsøkte å skape spenning i kampen igjen, men verken Troy Deeney eller Isaac Success maktet å overliste Tom Heaton i Burnley-buret.

– Hvis de skal overleve denne sesongen må de ta poengene hjemme på Turf Moor. De har brukt mye penger på Hendrick og Defour, som begge leverte i dag. Det er helt nødvendig for Burnley dersom de skal klare seg denne sesongen, sa TV 2s Premier League-ekspert Trevor Morley.

Slik startet lagene:

Burnley: Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Hendrick, Defour, Gudmundsson, Marney- Boyd, Vokes.

Watford: Gomes - Cathcart, Prödl, Britos - Amrabat, Capoue, Behrami, Pereyra, Holebas - Deeney, Ighalo.