BRÅKEBØTTE: Serge Aurier er nok en gang i hardt vær. Her feirer han scoring med lagkamerat Edinson Cavani i PSG.
BRÅKEBØTTE: Serge Aurier er nok en gang i hardt vær. Her feirer han scoring med lagkamerat Edinson Cavani i PSG. Foto: Franck Fife

PSG-stjerne dømt til fengselsstraff

Dømt for vold mot offentlig tjenestemann.

Paris Saint-Germains Serge Aurier (23) er i hardt vær igjen.

Den ivorianske høyrebacken er funnet skyldig i vold mot offentlig tjenestemann og ilagt en to måneder lang fengselsstraff.

Hendelsen fant sted utenfor en nattklubb på Champs Elysées i Paris 30. mai i år.

Aurier slo ifølge The Guardian en politimann i halsen med albuen da han ble bedt om å ta en alkoholtest på vei mot bilen sin etter nattklubbesøket.

I tillegg til fengselsstraffen, er 23-åringen også ilagt en bot på i overkant av 5000 kroner og må betale saksomkostninger på 14 000 kroner.

Den britiske avisen melder imidlertid at Aurier sannsynligvis kommer til å slippe å sone selve straffen, og heller måtte gjennomføre en samfunsstraff i tillegg til en høyere bot.

Den britiske avisen skriver videre at PSG-stjernen harbestemt seg for å anke dommen.

Dette er ikke første gang Aurier er i medias søkelys.

I februar i år ble ivorianeren utestengt av klubben i seks uker for offentlig å kritisere sine lagkamerater i Paris-klubben, blant dem nåværende Manchester United-spiller Zlatan Ibrahimovic.

Forrige sesong ble Aurier utestengt av UEFA i tre kamper for en video publisert på hans Facebook-profil hvor han kom med svært ufine karakteristikker av dommer Björn Kuipers.