– Conte vil vrake halve Chelsea-forsvaret

Fadesene mot Arsenal og Liverpool gjør at Chelseas manager er klar til å kaste forsvarsspillerne Gary Cahill og Branislav Ivanovic ut av laget.

Lørdagens 0-3-tap for byrival Arsenal, som kom bare en uke etter et pinlig hjemmetap for Liverpool, har fått Antonio Conte til å innse at Chelseas forsvar trenger en solid overhaling.

Daily Mail skriver at veteranene Gary Cahill (30) og Branislav Ivanovic (32) nå skal fases ut.

– Vi hadde ikke den riktige holdningen. Vi spilte en dårlig kamp mot et godt lag, både taktisk og fysisk. Vi har mye å jobbe med, for akkurat nå er vi kun et godt lag på papiret, sa Conte etter kampen mot Arsenal.

Cahills kløneri var årsaken til Arsenals ledermål lørdag, mens Ivanovic ikke har klart å komme tilbake til gammel storhet etter en brutal formsvikt i starten av forrige sesong. Chelseas tidligere så solide defensive organisering har vært i sterk forvitring i lengre tid.

Nå skal Antonio Conte ha gitt opp å forsøke å få sving på de etablerte forsvarsspillerne. Signeringen av David Luiz har heller ikke vist seg å være en umiddelbar suksess.

Chelsea møter Hull og Leicester i de to neste kampene. Et lyspunkt for Conte er at kaptein John Terry sannsynligvis er tilbake til helgen. Den talentfulle midtstopperen Kurt Zouma (21) er fremdeles på vei tilbake etter en kneskade, men kan bli klar snart.

Marcos Alonso, som ble hentet fra Fiorentina, er et alternativ på venstrebacken dersom Conte vil flytte Cesar Azpilicueta over på høyresiden for å få ut Ivanovic.

Daily Mail mener å vite at Chelsea nå vil handle inn minst tre forsvarsspillere de neste to overgangsvinduene. På shortlisten over mulige nyankomster er Burnleys Michael Keane og Middlesbroughs Ben Gibson. Begge er blitt grundig evaluert av Chelseas speidere.