Antonio Valencia er blitt koplet til norske Sophie (innfelt). Nylig måtte han sende ut pressemelding om at han er singel. Foto: Scanpix/privat
Antonio Valencia er blitt koplet til norske Sophie (innfelt). Nylig måtte han sende ut pressemelding om at han er singel. Foto: Scanpix/privat

United-stjerne koblet til norske Sophie (23) – sendte ut pressemelding om at han er singel

Antonio Valencia så seg nødt til å sende ut pressemelding om sin sivile status etter flere beskyldninger om utroskap i britiske tabloider.

Manchester United-stjernen Antonio Valencia sendte søndag kveld ut en pressemelding via sin Twitter-konto der han presiserer at han er singel.

«I forbindelse med nyhetene rundt mitt privatliv, er det viktig for meg å presisere at min sivile status er singel. Og det har jeg vært de siste månedene.

Jeg beklager at de siste tids hendelser har ført til forvirring og ubehag. Jeg ber media om ikke å blande seg inn i mitt privat- og familieliv.

Jeg har som alltid fokus på min profesjonelle karriere og datteren min», skriver høyrebacken.

Koblet til norsk 23-åring
31-åringen har den siste tiden vært i de britiske tabloidenes søkelys etter at han angivelig fikk fløyet inn norske Sophie Vågsæter (23) til Manchester-derbyet og besøkte henne på hotellet etter kampen.

The Sun trykket bilder av Valencia på vei til og fra hotellet den norske skjønnheten befant seg på.

Ifølge avisen tok Valencia initiativ til et møte mellom dem etter at han først kontaktet henne på Instagram. Hun skal også ha postet bilder på sin Instagram-konto av kampbilletten som United-stjernen skal ha gitt henne.

Den britiske tabloidavisen har videre gjort et stort nummer av at Valencia fortsatt er gift, noe han altså tydeligvis ikke lenger er.

På sin nyopprettede blogg skriver den norske 23-åringen at hun snart skal fortelle verden hvem hun er.

Sophie Vågsæter vil ikke uttale seg til TV 2 nå, men til P5 Bergen sier hun at mye av det The Sun skriver ikke er sant.

Hun bekrefter at hun var i Manchester for å se kamp og at hun har hatt kontakt med Valencia.

– Vi er gode venner og har snakket sammen på Snapchat og Instagram, sier hun til radiokanalen.

Det er ikke første gang The Sun skriver om fotballstjernenes angivelige utroskapsskandaler. Tidligere denne sesongen nektet Liverpool-manager Jürgen Klopp å snakke med en journalist fra den samme avisen etter at de trykket en historie om at Dejan Lovrens kone Anita skal ha vært utro med en tidligere kompis.