KRISTISK: Sophie Elise deltar på Universal Musics sommerfest og Justin Bieber opptrer i Paris med sin «Purpose World Tour». Foto: Stella Pictures
KRISTISK: Sophie Elise deltar på Universal Musics sommerfest og Justin Bieber opptrer i Paris med sin «Purpose World Tour». Foto: Stella Pictures

Sophie Elise: – Justin Bieber må hate jobben sin

Den kjente bloggeren slakter Justin Biebers konsert i Telenor Arena.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superblogger Sophie Elise (21) er stor Justin Biber-fan og har sett den kanadiske superstjernen alle fire ganger han har besøkt Norge.

Men etter helgens konserter er Sophie Elise svært skuffet over popstjernen, og refser han for dårlig innstilling til arbeidet.

– Husk på at dette er en kveld han tjener vilt mye penger på, og likevel velger han å for det første synge playback på en god 50% av låtene, noe som er rart for han synger jo så fint når det er live – og det vet han jo også! Men det er bare latskap, skriver Sophie Elise på bloggen sin.

Hun savner mer engasjement og godt humør fra Bieber på scenen. Og så savner hun et smil til et publikum, som tross alt har brukt en god slant for å se konserten hans.

Emilie «Voe» Nereng på Gullruten i Bergen, mai, 2014. Foto: Tor Gunnar Berland, Stella Pictures
Emilie «Voe» Nereng på Gullruten i Bergen, mai, 2014. Foto: Tor Gunnar Berland, Stella Pictures Foto: Tor Gunnar Berland

– Folk går til kjipe jobber hver eneste dag og tjener dårlig, hva med å dra på smilebåndet litt? Bare litt? Så kan han være så sint og likegyldig han bare vil når han er på privaten. Og om du er sliten, så drar du ikke ut og fester på kvelden rett etterpå, skriver Sophie Elise.

Mer Blogger-kritikk

En annen blogger som har vært på konsert i helgen er Emilie Voe Nereng. Hun later til å ha hatt en artig kveld med mye latter, synging og dansing sammen med venninner, men er også kritisk til hva Bieber leverer fra scenen.

– Bieber virket ikke som om han hadde en like fet kveld sammen med oss. Han gjespet til tider, var veldig tom i blikket, stod mye med ryggen til, og ikke minst, så sang han jo ikke live på halvparten av sangene. Altså, han kunne i det minste tatt opp mikrofonen og latet som, avslutter Emilie Voe Nereng på sin blogg.