Odd scoret etter 14 sekunder - sikret ett poeng mot Strømsgodset

– Det kan bli et helt avgjørende poeng, sier Fredrik Nordkvelle.

Strømsgodset - Odd 1-1

Tre poeng mot Odd var nærmest en nødvendighet for Strømsgodset dersom de fortsatt skulle ha noen sjanse på medalje i Tippeligaen.

Men hjemme på Marienlyst skulle den oppgaven vise seg å bli for vanskelig.

Bentley ga Strømsgodset en marerittstart på kampen da han ga Odd ledelsen allerede i det 14. sekundet. Godset slo tilbake med en scoring av Bismarck Adjei-Boateng, men det holdt ikke til seier.

Det endte 1-1 i Drammen.

– Prestasjonen vår var god nok til å få et mål til. Jeg er fornøyd med holdningen til gutta og prestasjonen deres, sa Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen til TV 2 etter kampen.

Også Odds Fredrik Nordkvelle var relativt fornøyd.

– Vi er fornøyde med ett poeng. Slik som kampen ble, må vi være det, sa Nordkvelle

– For oss kan det være et helt avgjørende poeng i medaljekampen, så det var viktig, fortsatte han.

Pangstart

Odd fikk en fantastisk start på kampen. Allerede i kampens 14. sekund satt ballen i nettet for bortelaget. Etter et lang ball endte ballen i beina til Bentley. Inne i boksen var han nådeløs og satte inn ledelse. Sjokkåpning på Marienlyst.

Men Godset slo tilbake med en gang. I det femte minuttet knuste Bismark Adjei-Boateng alle i duellen på corner. Ballen suste rett i mål. For en start det var på kampen.

Etter en fartsfylt åpning roet de to lagene det litt ned inn mot pause. Det stod 1-1 da lagene gikk i garderoben for å hvile.

Andre omgang startet ikke like spektakulært som den første, men publikum fikk servert nok av underholdning likevel.

I det 51. minuttet var Mohammed Abu nær ved å gi Godset ledelsen, men skuddforsøket ble parert av Sondre Rossbach. Åtte minutter senere ble det farlig i motsatt ende da Olivier Occean stanget et frispark mot Godsets mål. Canadieren fikk dog ikke nok kraft i avslutningen til å overliste Espen Bugge Pettersen i drammensernes mål.

Med tretten minutter igjen på klokken fikk Strømsgodset to nye muligheter til å gå opp i ledelsen, men verken Tommy Høiland eller Eirik Ulland Andersen klarte å sette ballen i noten.

Dermed endte det uavgjort i Drammen.