ER PÅ BESØK I NORGE: Justin Bieber har sendt et bilde fra sin norgestur søndag. Foto: Justin Bieber / Rory Kramer / Twitter / NTB Scanpix
ER PÅ BESØK I NORGE: Justin Bieber har sendt et bilde fra sin norgestur søndag. Foto: Justin Bieber / Rory Kramer / Twitter / NTB Scanpix

Justin Bieber besøker den norske fjellheimen

Justin Bieber (22) tilbringer fridagen i Stryn i Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag og lørdag kveld holdt Justin Bieber (22) konserter på Telenor Arena som en del av sin Purpose-turné, til lunkne anmeldelser.

Fansen og pressen har deretter forsøkt å finne ut hvor superstjernen har gjort av seg etter konserten. Bieber har nemlig fri denne søndagen, da hans neste konsert er mandag kveld i Finland.

Mange reiste til flyplassen natt til søndag, og mange så etter han på Oslos utesteder. Men ingen steder har superstjernen vært å se, og han har knapt vist seg utenfor døra på luksusboligen på Nesøya.

Et livstegn gjennom kompis

Nå har han imidlertid gitt et livstegn. Justin Biebers nære venn, den Los Angeles-baserte fotografen Rory Kramer, har nemlig delt et bilde på Twitter, som han sier han har fått av Bieber.

– Min «lillebror» Justin Bieber sendte meg dette bildet av hans eventyr i Norge ... Jeg savner han veldig, skriver Kramer søndag ettermiddag.

Bildet viser et vakkert fjellandskap, og det ser absolutt til å stemme at det er i Norge. Etter at TV 2 delte bildet på Facebook, kom det kjapt inn tips om at det er i Hjelledalen i Stryn i Sogn og Fjordane Bieber og crewet befinner seg i dag.

Lorentz Hjelle, eier av Hjelle hotell, kan bekrefte at det er på hans hotell Bieber befinner seg i dag. Han har ikke hatt lov til å fortelle til en noen at Bieber var på vei.

– De har hatt det skjermet og fint her på hotellet i dag, og jeg tror de har kost seg. De har med egen kokk, og har styrt seg selv. Så nå skal jeg på fotballturnering med sønnen min, forteller hotellbestyreren.

Tipsere kan fortelle at Bieber kom til Hjelledalen med helikopter.

Kokken deler video

Også Biebers kokk, som går under navnet Chef Aleem, har delt video fra Hjelledalen. På slutten av videoen kan man se to sorte biler, som ser ut til å være superstjernens.

Woke up to this... Video does it no justice.. #Norway #Country #Beauty #Nature

En video publisert av @chef_aleem

Han har også lagt ut et bilde av helikopteret som Bieber kom reisende i.

Fredag kveld var han Bieber ute og festet på et utested, Baroque (Sirkus) i Oslo, men han har ellers ikke vært å se i løpet av de tre dagene han hittil har vært i Norge.