IKKE FORNØYD: Jürgen Klopp var ikke fornøyd med Mamadou Sakhos utspill på Snapchat. AFP PHOTO / GEOFF CADDICK 
IKKE FORNØYD: Jürgen Klopp var ikke fornøyd med Mamadou Sakhos utspill på Snapchat. AFP PHOTO / GEOFF CADDICK  Foto: Geoff Caddick

Sakho i trøbbel etter Snapchat-utspill

– Det er ikke positivt, sier Jürgen Klopp.

Det var klokken 4 natt til lørdag at Mamadou Sakho lot følelsene ta overhånd og la ut en rekke meldinger på det sosiale mediet Snapchat.

– Det er nå tre uker siden jeg ble friskmeldt og klar til kamp. Jeg er ferdig med all opptrening, men de vil ikke en gang la meg spille med andrelaget. Hvorfor, vet jeg ikke.

– Jeg jobber fortsatt hardt som en scouse-soldat. Jeg snakker fortsatt ikke, for jeg vil la det jeg gjør på banen stå for snakkingen. Jeg vil snakke snart, til dem som støtter meg og ikke skjønner situasjonen.

– Jeg trives fortsatt med å bo i mitt «Liverpool-land», med familien min. Og jeg håper jeg snart får sjansen til å spille og gjøre mitt beste, som jeg alltid gjør. Jeg aksepterer situasjonen min, men jeg kan ikke akseptere løgner. Fansen fortjener å vite sannheten. Takk for støtten deres. Jeg har vært stille i seks måneder. Ha en god natt. You'll Never Walk Alone.

Etter 5-1-seieren over Hull, ble Liverpool-manager Jürgen Klopp konfrontert med kommentarene fra midtstopperen.

Men tyskeren var lite lysten på å uttale seg.

– Måten jeg ble konfrontert med dette var at noen fortalte meg i morges at det var noe jeg burde vite om. Men på en kampdag er jeg i fullstendig feil stemning til å tenke på slike ting. Jeg vet at det var noe på det ingen av oss bruker. Men dette er ikke rette tidspunktet for å snakke om det. De fleste ganger i livet så er det smart å tenke seg om og da er sjansen større for at du gir det rette svaret. Men det er ikke positivt, kan jeg si. Jeg vil ta meg av situasjonen når jeg tenker det er rett tidspunkt. Jeg har ikke bestemt meg når det er ennå, men det er ikke i julen, sa han på pressekonferansen etter kampen.

Så blir det spennende å se om Sakho har spilt sin siste kamp for Liverpool eller om han og Klopp klarer å begrave stridsøksen.