– Vi skal ta cupen og Moldes poengrekord

Rosenborg-kaptein Mike Jensen lover likevel at det blir gullfest.

Rosenborg sikret lørdag kveld seriemesterskapet med 3-1-seier over Molde på Aker Stadion.

Trønderne tok dermed sitt 24. seriemesterskap, hele fem runder før slutt.

Mike Jensen ble bortelagets helt med to scoringer, men selv om spenningen helt på toppen i Tippeligaen er over, har ikke Rosenborg-kapteinen noen planer om å senke tempoet.

Nå sikter han mot Moldes 71-poengsrekord fra 2014.

– Vi har litt ekstra på lager som kommer mer og mer frem. Nå har vi vunnet serien, men vi er ikke ferdig av den grunn, sa Jensen mens seriemesterne feiret med tilreisende fans.

Rosenborg står allerede med 62 poeng denne sesongen og mangler med det ti poeng på fem kamper for å snappe rekorden fra sine rivaler.

– Det skal fortsatt vinnes kamper. Vi går for poengrekord og cupgull. Vi har mye igjen å spille for, med disse supporterne i ryggen. Da kan vi ikke være i gullrus for lenge, sa en offensiv Rosenborg-kaptein.

Jensen lovet imidlertid at det i hvert fall skulle bli tid til en liten fest.

– Det er lov å ta seg en fest i kveld. Det er det. Det tror jeg supporterne våre også skal, så vi kan gjøre det sammen. Jeg tror det kommer til å bli veldig gøy, og regner med det er lov å ta seg en liten pils i bussen hjem i kveld, smilte Jensen.

Mike Jensen har vært strålende for seriemesterne denne sesongen. TV 2s ekspertpanel hyllet dansken etter seriegullet.

– Du ser det på hele han. Du ser det på utstrålingen hans. Hva han gjør med lagkameratene, med supporterne og med motspillerne sine. Han er rett og slett Tippeligaens beste spiller og jeg tror Åge Hareide, Danmarks landslagssjef, ble imponert i dag, skrøt Jesper Mathisen.

Freddy dos Santos lar seg også imponere av måten Rosenborg-kapteinen snakker etter kampen og gullet allerede er sikret.

– Du hører det på det han sier etter kampen også. Han har mer i siktet, han vil fremover og at Rosenborg skal bli bedre. Han er ikke mett ennå og vil ta rekorder. Det tyder på en spiller med store ambisjoner, sa Freddy dos Santos.

Jensens lagkamerat Mushaga Bakenga, som tilbragte deler av forrige sesong i nettopp Molde, sier også at trønderne ikke er ferdig for sesongen.

– Vi skal ikke sleppe oss nedpå i noen av kampene som er igjen. Det er urettferdig mot alle, ikke minst mot oss selv, sier Bakenga.

Spissen sier trønderne er sultne på å bli det første laget som vinner både serie og cup, to år på rad.

– Vi går for alle rekorder som er. Nå går vi for cupgullet, så blir vi historiske på den måten også, sier han.