Reddet poeng etter utrolig opphenting

Vålerenga tapte 5-6 etter «sudden death».

Nok en gang klarte Manglerud Star bare nesten å ta en trepoenger i eliteserien ishockey. Vålerenga ble slått 6-5 etter forlengning.

Det er tredje gang denne sesongen at Manglerud Star tar kampen til forlegning. Kjetil Martinsen ble matchvinner da han scoret på straffe 2.13 minutter i «sudden death».

Det var derimot Johan Skiøld som viste seg å bli en lei mann å stoppe for Roy Johansens gutter.

Han var mannen bak tre av målene da hjemmelaget gikk opp til 4-2-ledelse foran tredje periode.

Mattias Johansson scoret kampens og hjemmelagets eneste mål i 1. periode.

Den tidligere Vålerenga-spilleren Cato Cocozza gjorde 5-2 tidlig i tredje periode, og da syntes det meste å gå veien for MS.

Tobias Lindström og Andreas Øksnes ville det derimot annerledes. Øksnes gjorde sitt annet mål for kvelden da han reduserte til 3-5, mens Lindström sto for de to siste målene til Vålerenga.

Det siste med 3.40 minutter igjen av ordinær tid. (©NTB)