– Send Rooney på lån til Leyton Orient

Wayne Rooney blir hetset på Twitter etter vraking.

Wayne Rooney har hatt en svak sesongstart for Manchester United.

Og da den engelske landslagskapteinen ble vraket fra startoppstillingen, så kom også storspillet for de røde djevlene.

Se Manchester United knuse Leicester uten Rooney i videovinduet øverst!

José Mourinho var forberedt på at han ville få spørsmål om vrakingen av Rooney. Men han ville heller snakke om Jesse Lingard og Marcus Rashford, som kom inn på laget.

– Det siste jeg vil er å såre spillere eller å skape negative situasjoner for dem. I en normal situasjon, med et normalt media i et normalt fotballand ville jeg ha sagt: 23 spillere, mange kamper å spille. Rooney spilte hele forrige kamp. Rashford spilte kun 30 minutter, mens Lingard spilte ikke.

– Han er en stor spiller for meg, en stor spiller for United og en stor spiller for sitt land. Jeg har ikke noe annet å si. Han er min mann. Jeg soler på han og han er fornøyd for øyeblikket. Laget hans vant og det er normalt, forklarte Mourinho etter kampslutt.

Sky Sports ekspert Gary Neville mener det var uungåelig.

– Det lå litt i kortene. Presset har bygget seg opp de siste to til tre ukene. Det så ut som om at det var et krav om å droppe Rooney. Han har ikke spilt bra, spesielt de siste ukene. Det har vært forstyrrende og det er ikke bra, sa Neville ifølge The Mirror.

Men Manchester United-fansen lot det ikke gå upåaktet hen på Twitter at Rooney var ute av laget.

Enkelte dro det så langt som å hevde United hadde hatt bedre nytte av å sende Manchester Uniteds mestscorende spiller gjennom tidene til League Two.