Pogba scoret sitt første United-mål da Leicester ble rundspilt

Uten kapteinen i startoppstillingen knuste Manchester United de regjerende mesterne.

Manchester United - Leicester 4-1

Manchester United-manager José Mourinho vraket sin utskjelte kaptein, Wayne Rooney, til oppgjøret mot Leicester.

Det skulle vise seg å være en smart avgjørelse. For uten kapteinen på banen rundspilte Manchester United de regjerende mesterne på Old Trafford og vant hele 4-1.

  • Se høydepunktene i videovinduet øverst i saken!

– Dette var en bra prestasjon og et godt resultat. Når det gjelder Rooney, så er han en stor spiller for meg, for United og for England. Jeg stoler på ham. Han er fornøyd, sa United-manager Mourinho.

– Det var en stor kamp av oss, vi må fortsette slik. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og scoringen. Forhåpentlig blir det ikke den siste, sa Pogba til Sky Sports etter kampslutt, ifølge BBC.

Fem magiske minutter

Vikarkaptein Chris Smalling sendte hjemmelaget i ledelsen med et hodestøt etter 22 minutter, men det var bare en forsmak på hva publikum hadde i vente.

For like før pause fikk de se fem minutter med fotball som de neppe vil glemme med det første. Først doblet Juan Mata ledelsen etter et vakkert angrep, deretter la Marcus Rashford på til 3-0 etter et innøvd cornertrekk og så presenterte verdens dyreste fotballspiller seg med en kontant heading.

Paul Pogbas første United-scoring sørget for at de rødkledde ledet 4-0 til pause.

Gray utliknet med perlescoring

Leicester-manager Claudio Ranieri var neppe fornøyd med det han fikk se i første omgang og gjorde umiddelbart grep i den andre. Italieneren lot de to største stjernene fra mirakelsesongen, Jamie Vardy og Riyad Mahrez, bli igjen i garderoben, og inn kom Luis Hernandez og Demarai Gray.

Sistnevnte brukte ikke lang tid på å presentere seg. Etter 59 minutter vendte han seg fri fra to Manchester United-forsvarere og limte ballen i krysset fra snaut 18 meter. 20-åringens perlescoring ga Leicester litt av troen tilbake.

– Kampen var avgjort ved pause. Det er rart, fordi jeg mener vi spilte bra i de første 20 minuttene. Men vi gjorde en del feil. Vi må gjøre det bedre på dødballer imot, sa Leicester-manager Ranieri etter kampslutt, ifølge klubbens Twitter-konto.

Mot slutten av kampen fikk Wayne Rooney noen etterlengtede minutter på banen - uten at det ga noen utslag på resultattavlen.

Det endte 4-1 på Old Trafford. Etter to strake ligatap kunne dermed José Mourinho og Uniteds supportere juble for en etterlengtet seier.