LEI AV TRIBUNEN: Mamadou Sakho er lei av å bli holdt utenfor i Liverpool og er nå begynt å lufte sin frustrasjon i sosiale medier. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
LEI AV TRIBUNEN: Mamadou Sakho er lei av å bli holdt utenfor i Liverpool og er nå begynt å lufte sin frustrasjon i sosiale medier. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Foto: Paul Ellis

– Jeg aksepterer situasjonen min, men jeg kan ikke akseptere løgner

Mamadou Sakho lover snart å snakke om situasjonen sin i Liverpool

Mamadou Sakho har ikke vært på banen for Liverpool denne sesongen.

Offisielt har franskmannen vært skadet, men nå røper han selv at han har vært frisk en stund.

I firetiden i natt fyrte Sakho løs mot Liverpool på Snapchat.

– Det er nå tre uker siden jeg ble friskmeldt og klar til kamp. Jeg er ferdig med all opptrening, men de vil ikke en gang la meg spille med andrelaget. Hvorfor, vet jeg ikke, har han lagt ut på My Story.

Midtstopperen har ikke uttalt seg i media om situasjonen sin i Liverpool, men lover nå at han snart vil ta bladet fra munnen.

– Jeg jobber fortsatt hardt som en scouse-soldat. Jeg snakker fortsatt ikke, for jeg vil la det jeg gjør på banen stå for snakkingen. Jeg vil snakke snart, til dem som støtter meg og ikke skjønner situasjonen, fortsetter han.

For Sakho håper fortsatt at han skal få en ny sjanse av Jürgen Klopp.

– Jeg trives fortsatt med å bo i mitt «Liverpool-land», med familien min. Og jeg håper jeg snart får sjansen til å spille og gjøre mitt beste, som jeg alltid gjør. Jeg aksepterer situasjonen min, men jeg kan ikke akseptere løgner. Fansen fortjener å vite sannheten. Takk for støtten deres. Jeg har vært stille i seks måneder. Ha en god natt. You'll Never Walk Alone, avslutter han slideshowet sitt.

Sakho har ikke spilt for Liverpool siden april.

Først ble han utestengt fra all fotball etter en positiv dopingtest.

Sakho hadde tatt et slankemiddel, som i etterkant ble tatt av dopinglisten.

Dopingdommen hans ble derfor opphevet.

Men skader og kontroverser ødela sesongoppkjøringen for Sakho.

Han pådro seg Klopps vrede da han kom for sent til flyet da Liverpool skulle på turné til USA. Bedre ble det ikke da han ikke møtte til et fellesmåltid og en restitusjonstrening. Resultatet ble at Klopp sendte Sakho hjem fra USA.

Liverpool-manageren ønsket å leie ut franskmannen før overgangsvinduet stengte, men Sakho nektet.

– Du må ta den praten før vinduet stenger, for det er da du kan ta avgjørelsene, og det er det jeg gjorde. Jeg er ikke så dum at jeg glemmer gode prestasjoner og slike ting, men til syvende og sist må vi se hva som skjer. Nå er stallen klar og alt er fint. Vi har ytterligere en god midtstopper. Det er bra, men han trenger spilletid, var Klopps kommentar til Liverpool Echo da Sakho ble værende på Anfield.

Og snart kommer Sakho til å komme med sin versjon av livet innenfor veggene i Liverpool.