VRAKES: Ifølge Liverpool Echo vraker Jürgen Klopp Simon Mignolet. Foto: AFP PHOTO / Glyn KIRK
VRAKES: Ifølge Liverpool Echo vraker Jürgen Klopp Simon Mignolet. Foto: AFP PHOTO / Glyn KIRK Foto: Glyn Kirk

– Vraker Mignolet

Jürgen Klopps tålmodighet med Simon Mignolet skal ha tatt slutt.

Se Liverpool - Hull på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag klokken 16.00!

Der er blitt spekulert i det en stund, men nå hevder den vanligvis så velinformerte lokalavisen, Liverpool Echo, at Simon Mignolet vrakes av Jürgen Klopp.

Loris Karius skal nå ha vunnet keeperkampen på Anfield og vokter Liverpools mål i lørdagens kamp mot Hull.

Kampen blir Karius' debut for de røde etter sommerens overgang fra tyske Mainz. Keeperen kostet 4,7 millioner pund (rundt 50 millioner kroner).

Skaff deg tilgang til Premier League her!

Klubben har ikke bekreftet opplysningene, men avisen skriver at Klopp skal ha informert keeperne om beslutningen på Melwood fredag.

Det er tre år siden Mignolet ble hentet fra Sunderland til Liverpool. Siden den gangen har belgieren vært fast inventar i laget. Vrakingen vil gjøre at hans posisjon i klubben er truet.

Den siste tiden har keeperen måtte tåle mye kritikk for svakt keeperspill. Nylig ble det kjent at Mignolet er den keeperen i Premier League som redder færrest skudd.

Konfrontert med den statistikken ville ikke TV 2s Premier League-kommentator Simen Stamsø Møller legge all skyld på Mignolet.

– Jeg synes Liverpool har hatt et dårlig forsvar. Keeperen er ikke den beste. Men det er ikke hovedgrunnen. Han er en relativt god skuddstopper, men forsvaret slipper motstanderen til større sjanser enn en del andre lag. Samtidig så har man en sentral midtbane som ikke passer godt nok på foran forsvaret. Jeg tror årsaken ligger der, sa han da.