Her trekker de jenta (5) ut fra ruinene etter hestehalen

Bombene regner over Aleppo. Rawan (5) mistet fire søsken og begge foreldrene fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bombene fortsatte å regne over Aleppo fredag etter at syriske regjeringsstyrker kunngjorde en ny offensiv for å hærta de opprørerkontrollerte delene av byen.

Rawan (5) mistet familien

Mange ble drept da syriske og russiske bombefly slapp over 30 bomber over Aleppo natt til fredag og fredag morgen, ifølge menneskerettighetsgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Redningsarbeidere hørte barnegråt fra en av ruinene etter morgenens angrep og oppdaget en liten jente som var i live, men satt bom fast under flere tonn betong.

Med bare hendene begynner de å grave, De må tekke henne løs etter hestehalen.

Jenta heter Rawan Alowsh og er fem år gammel, skriver Sky News. Hun hadde tre søstre og en bror som alle ble drept i angrepet. Begge foreldrene ble også drept.

Se den sterke videoen øverst.

Rawan ble fraktet til sykehus i bevissthet, men tilstanden hennes er ikke kjent, melder den britiske TV-kanalen.

Kraftigste bomberdement på mange måneder

Bombeangrepene er de kraftigste på flere måneder, melder Reuters. Hamza al-Khatib, direktør ved et sykehus i den opprørskontrollerte delen av byen, opplyser til nyhetsbyrået at 45 mennesker er drept.

Innbyggere og aktivister i Aleppo sier at offensiven, som startet sent onsdag kveld, ikke ligner noe de har sett tidligere. Bombene har blant annet rammet boligområder, infrastruktur og sivilforsvarssentre, der blant annet gruppa De hvite hjelmene holder til.

Både ambulanser og brannbiler skal ha blitt ødelagt i angrepene.

– Dette er svært alvorlig. President Bashar al-Assads luftstyrker har målrettet gått etter sivilforsvarssentrene, sier Ibrahim Alhaj fra det syriske sivilforsvaret.

(©NTB/TV 2)