PÅ KNÆRNE: Wilfried Bony har ikke imponert i sine første kamper for Stoke. Reuters / Peter Cziborra
PÅ KNÆRNE: Wilfried Bony har ikke imponert i sine første kamper for Stoke. Reuters / Peter Cziborra Foto: Peter Cziborra

Stoke-sjefen avviser spillermisnøye med stjernespiss

Mark Hughes avviser at lagkameratene er misfornøyd med Wilfried Bonys holdninger.

Stoke har hatt en forferdelig start på sesongen.

The Potters ankrer Premier League-tabellen med et enslig poeng, og en målforskjell på 3-14.

Ingen lag har sluppet inn flere, og ingen har scoret færre.

Manager Mark Hughes tok grep mot slutten av overgangsvinduet for å sikre at det skulle bli scoringer fremover på banen.

Han hentet Manchester City-spissen Wilfried Bony på lån, og gikk med på å betale ivorianerens høye lønn på nærmere 1,3 millioner kroner i uken.

Men nå mener Daily Mirror at Stoke-spillerne føler at Bony ikke jobber for lønnen.

Avisen skriver at lagkameratene ikke har latt seg imponere over Bonys innsats og treningsvilje de tre ukene han har vært i klubben.

Hughes har latt 27-åringen starte de to siste kampene, men Stoke står med null poeng og 1-8 i målforskjell med Bony på banen.

Bony er bare en skygge av spilleren som banket inn 26 mål på halvannen sesong for Swansea.

Men Hughes hevder at Daily Mirrors avsløring ikke stemmer.

– Dessverre er vi for øyeblikket et lett offer for de enkle overskriftene. Det er veldig lett å forutse. Spillermisnøye, problemer i garderoben. Alt sånt kommer nå. Men det stemmer ikke. Wilfried har kommet inn og hatt en veldig positiv innvirkning på gruppen, og vi er godt fornøyd med opptredenen hans. At han ikke har prestert på banen henger sammen med at han ikke har spilt så mange kamper de to, tre siste årene. Men han nærmer seg formen. Å si at vi tviler på holdningen hans er fullstendig feil, så vi må få stoppet det med en gang, sier Hughes til Stoke Sentinel.

Men Bony er ikke den eneste spilleren som er upopulær i Stoke-garderoben, hvis en skal tro Daily Mirror.

Rekordkjøpet Giannelli Imbula skal heller ikke glidd inn i spillergruppen. Franskmannen kom fra Porto for 195 millioner kroner i januar, men skal stort sett holde seg for seg selv.

Han ble byttet ut i de tre første kampene, og mot Crystal Palace sist satt han på benken i samtlige 90 minutter.

– Han spilte en bra kamp i midtuken mot Hull. Han er uten tvil et stort talent og det ligger ingenting under. Det handler om fotball. Det er litt urettferdig, men veldig forutsigbart, vil jeg si. Vi har en god tone i garderoben og jobber hardt for å få gode resultater, sier Hughes.