SKANDALEKONSERT: Justin Bieber var gjest hos «Senkveld» før skandalekonserten på Chateu Neuf. Anne Vadder var tilstede på konserten og fikk skylden for at han stormet av scenen. Foto: Stella Pictures og Facebook.
SKANDALEKONSERT: Justin Bieber var gjest hos «Senkveld» før skandalekonserten på Chateu Neuf. Anne Vadder var tilstede på konserten og fikk skylden for at han stormet av scenen. Foto: Stella Pictures og Facebook.

Anne (17) ble utpekt som syndebukk etter Biebers skandalekonsert i Oslo

Anne Vadder (17) var en av jentene som fikk skylden for at det klikket for Bieber under forrige konsert i Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For et år siden gjestet Justin Bieber Norge og avholdt en minikonsert på Senkvelds egen minikonsert. Han spilte kun en låt på Chateu Neuf, før han stormet av scenen.

17-åringen Anne Vadder var en av jentene på første rad, og i dagene etter konserten opplevde hun mye hets for å ha kastet vann på Bieber.

Bryr seg ikke om hetsen

Hun og venninnene delte nemlig et bilde på Facebook med teksten «Haha.. Justin kjeftet på oss». Det var dette bildet som førte til all hetsen.

FORBANNET: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FORBANNET: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Junge, Heiko

– Jeg brydde meg ikke så mye , jeg lot det gå. Fikk mange meldinger i etterkant av hendelsen, forteller Anne til TV 2.

Bærer ikke nag

Anne går for tiden på High School i California utenfor Los Angeles og får ikke være tilstede under konsertene på Telenor Arena i helgen. Til tross for hva hun opplevde bærer hun ikke nag til Justin Bieber.

– Det er trist å være her i Los Angeles når han kommer til Norge, for jeg er like stor fan av han, og misliker han ikke, sier hun.

–Later som ingenting har skjedd

Justin Bieber har nok ikke mye å si om opptrinnet under skandalekonserten på Chateau Neuf i fjor, når han nå dukker opp igjen i helgen.

– Jeg tror han kommer til å late som ingenting og ikke si noe som helst, hvis han sier noe vil han kanskje si «unnskyld at jeg stakk fra forrige konsert». men egentlig så tror jeg han ikke tenker så mye på det.

Jeg tror han kommer til å fullføre begge konserter uten noe tull , avslutter Anne Vadder på telefon fra Los Angeles.