Herrera og Rashford reddet United

Endelig kan du smile igjen, Mourinho.

Northampton - Manchester United 1-3

Se scoringene i Sportsnyhetene øverst i saken!

Jose Mourinho stilte ikke det sterkeste laget mot lille Northampton, men laget var mer enn godt nok til å sende League One-laget ut av 3. runde av Ligacupen.

Manchester United var nødt til å få et god resultat mot Northampton etter tre strake tap, og det startet godt for laget da Michael Carrick ga gjestene ledelsen.

Alex Revell straffet bortelaget rett før pause, men Ander Herrera og Rashford fikset avansement. Bortelaget tok seg videre etter en 3-1 seier.

Northampton straffet United

Wayne Rooney kunne gitt Manchester United en drømmestart på kampen. Michael Carricks skudd ble blokkert av en Northampton-spiller i det 7. minuttet. Ballen endte hos Rooney, men spissen blåse ballen til side for mål. En flott mulighet skuslet bort.

Carrick fikk en ny mulighet i det 17. minuttet. Rooneys frispark gikk rett i muren. Ballen endte i beina til midtbanestjernen som hadde få problemer med å bredside ballen i mål. En flott scoring.

Bortelaget styrte deler av kampen, men klønet det til for seg selv rett før pause. Daley Blind la ned Hoskins i bakken innenfor sekstenmeteren og Northampton fikk straffe. Alex Revell var iskald og satte ballen i mål.

Rashford og Zlatan inn

Manchester United fikk det ikke helt til i innledningen av 2. omgang og i det 55. minuttet tok Jose Mourinho grep og satte inne Marcus Rashford og Zlatan Ibrahimovic. Ut gikk Timothy Fosu-Mensah og Memphis Depay.

Men det var Ander Herrera som roet Manchester Uniteds nerver. I det 68. minuttet vant Morgan Schneiderlin ballen på midten. Franskmannen stormet fremover og serverte ballen til Rashford på venstresiden av sekstenmeteren. Spissen la ballen inn igjen til Herrera, som banket ballen i mål. En flott scoring.

Så var det Northampton-keeperens tur til å rote det til for seg selv. Rashford jaktet på et langt og tilsynelatende håpløst oppspill, men spissen kom først etter at keeper nølte. Rashford tuppet med seg ballen videre og på helt åpent mål hamret han inn dagens tredje Manchester United-scoring.

Northampton Manchester United tok seg videre til 4. runde i Ligacupen etter seieren.

Slik startet lagene:
Northampton:
A. Smith, B. Moloney, G. Zakuani, A. Diamond, D. Buchanan, K. Gorre, J. McCourt, H. Beautyman, M. Taylor, A. Revell, S. Hoskins.
Manchester United: S. Romero, T. Fosu-Mensah, C. Smalling, D. Blind, M. Rojo, M. Schneiderlin, M. Carrick, Memphis, Ander Herrera, A. Young, W. Rooney.