Cinema in the Palace Park
Cinema in the Palace Park
Oslo  20160921.
Det norske kongeparets 25-årsjubileum. Kong Harald, dronning Sonja (t.v.) og prinsesse Astrid, fru Ferner (t.h.), ankommer førpremieren på filmen 'Kongens Nei' under en gratis utekino i Slottsparken onsdag kveld.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Cinema in the Palace Park
Cinema in the Palace Park
Cinema in the Palace Park
Prinsesse Märtha Louise møtte smilende opp sammen med kongefamilien under førpremiere på «Kongens nei». Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures

strålte på kongelig filmpremiere:

Prinsesse Märtha Louise (44) viste seg offentlig for første gang siden bruddet

Den nyseparerte prinsessen var i godt humør og strålte sammen med kongefamilien under premieren på «Kongens nei» i Slottsparken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prinsesse Märtha Louise (44) ankom Slottsparken sammen med resten av kongefamilien til gratisvisningen av «Kongens nei» onsdag kveld.

Godt smil

Prinsessen snakket ikke med pressen før kinovisningen, men smilte godt til alle de fremmøtte og alle fotografene i Slottsparken.

– Det var hyggelig å se prinsesse Märtha Louise igjen sammen med resten av kongefamilien ved arrangementet. Prinsessen har jo ikke vist seg i offisiell sammenheng etter at skilsmissen ble kjent 5. august. Og Märtha lot til å hygge seg der hun satt ved svigerinnen Mette-Marits side. I morgen torsdag fyller hun 45 år og skal sikkert feire dagen privat hjemme i Lommedalen med familie og venner slik hun pleier, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland til TV 2.

Øverste beskytter

Prinsessen uteble fra den kongelige hagefesten 1. september og hun droppet også å reise til Rio med Paralympics, det til tross for at hun er øverste beskytter for de paralympiske lekene.

I dag var hun tilbake i rampelyset og virket å være i godt humør, dagen før sin 45-års dag.

Utekinoen i Slottsparken onsdag kveld, markerte avslutningen av Kong Harald og Dronning Sonjas 25-årsjubileum som konge og dronning.

Se Kronprins Haakon åpne gratisvisningen i Slottsparken: