DET BERØMTE BILDET: Bildet av Kristina Kristiansen som trøster Nathalie Hagman etter at Danmark sendte Sverige ut av VM fikk fart på ryktene om at de to var et par. / AFP / Scanpix / Henning Bagger
DET BERØMTE BILDET: Bildet av Kristina Kristiansen som trøster Nathalie Hagman etter at Danmark sendte Sverige ut av VM fikk fart på ryktene om at de to var et par. / AFP / Scanpix / Henning Bagger Foto: Henning Bagger

Dansk stjerne spiller på lag med både kjæresten og eks'en

Og i kveld spiller de på TV 2 Sportskanalen.

Kristina «Mulle» Kristiansen er Danmarks største håndballstjerne i øyeblikket.

Den tatoverte og rappkjeftede playmakeren er blitt danskenes store yndling.

«Mulle» har heller ikke lagt skjul på sin seksuelle legning etter at hun ble allemannseie i Danmark.

Hun var 18 år da hun flyttet til Holstebro for å satse på håndballen. Da informerte hun også venner og familie om at hun er homoseksuell.

– Jeg fikk en kjæreste som jeg gjerne ville vise frem til folk. Så jeg sendte en melding til familie og venner at jeg liker jenter og at jeg håpet at de fortsatt ville elske meg som den jeg var. Det veltet inn med svar og ikke et var negativt, fortalte hun til Ekstra Bladet i 2013.

I sin tid i Tvis Holstebro ble hun også lagvenninne med linjespilleren Mette Gravholt. De to var også kjærester en periode, men fant etter hvert ut at de passet best som bare venner.

Selv etter bruddet har de to vært bestevenninner og delt rom på landslaget.

– Det er visst meningen at vi skal være venner. Det var ikke kjærester vi skulle være. Det kom vi frem til og siden har vi vært kjempegode venninner siden. Vi kan ikke være uten hverandre. Det er bare så fantastisk at vi kan få dra rundt med hverandre. Det er bare det største, sa Gravholt til samme avis da de to bodde sammen under VM i 2013.

Mange reagerte da Kristiansen og Gravholt i fjor signerte for Nykøbing Falster.

To etablerte landslagsspillere gikk til en klubb på nivå to.

Men så trakk Skive laget sitt og klubben fikk plass i toppserien likevel.

Med «Mulle» på laget ble Nykøbing Falster Danmarks mest populære lag. De spilte for fulle tribuner overalt.

I desember begynte ryktene å gå om at 27-åringen hadde funnet lykken med den svenske stjernen Nathalie Hagman.

«Mulle» ble avbildet mens hun trøstet sin tidligere lagvenninne fra Tvis Holstebro etter Sveriges VM-exit mot nettopp Danmark.

Kristina Kristiansen Foto: Henning Bagger / Scanpix
Kristina Kristiansen Foto: Henning Bagger / Scanpix Foto: Henning Bagger
Nathalie Hagman Foto: Jonas Ekströmer / TT 
Nathalie Hagman Foto: Jonas Ekströmer / TT  Foto: Jonas Ekströmer/tt/tt
Mette Gravholt. Foto: Jens Dresling/AP
Mette Gravholt. Foto: Jens Dresling/AP Foto: Jens Dresling

På Valentine's Day ble Hagman presentert som Nykøbing Falster-spiller fra denne sesongen.

– Vi er jo litt sammen. Vi har bare ikke satt noe navn på det, men vi er sammen, forklarte Kristiansen forholdet deres til Ekstra Bladet da.

I mars gikk Hagman et skritt lenger og bekreftet at de er kjærester.

– Det finnes en sannhet i det som ble skrevet. Vi er vel et par. Jeg liker henne veldig, veldig godt, sa hun til Aftonbladet.

Og det er ikke noe sjalusi i bildet fra eks'en Gravholt.

– Det er visst vanskeligere å forstå for andre. Men det er sånn at dersom man er kjæreste med meg, så er man også semi-kjæreste med «Mulle». Det er en del av pakken min. Hun er med som familie. Jeg ser på henne som en søster, forklarte Gravholt til Ekstra Bladet for noen år siden.

Onsdag kveld kan du se Nykøbing Falster i aksjon mot Mari Molid og Martine Moens Randers. Kampen kan du se på TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no klokken 20.30.