UTE AV SKAL VI DANSE: Camilla Pihl og dansepartneren Jørgen Nilsen er ute av Skal vi danse. FOTO: TV 2 / THOMAS REISÆTER
UTE AV SKAL VI DANSE: Camilla Pihl og dansepartneren Jørgen Nilsen er ute av Skal vi danse. FOTO: TV 2 / THOMAS REISÆTER

Camilla Pihl (38) ute av Skal vi danse

Måtte forlate dansekonkurransen etter duell mot Kristin Størmer Steira (35).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble modell, blogger og designer Camilla Pihl (38) og hennes dansepartner Jørgen Nilsen som måtte forlate Skal vi danse etter en danseduell mot den tidligere langrennsløperen Kristin Størmer Steira (35) og hennes dansepartner Fredric Brunberg.

– Det var ordentlig dritt, for å si det rett ut. Jeg kommer til å savne alle som er her, og jeg vil savne Jørgen. Tusen takk, jeg har hatt det veldig, veldig fint, sa Pihl etter resultatet ble kjent.

Se alle kveldens danser her!

– Beste dansen jeg har gjort

Til God kveld Norge forteller Pihl at hun er veldig fornøyd med kveldens innsats:

– Jeg synes dette var skikkelig trist. Jeg vil savne treningene, og å møte de andre. Jeg har vært i en danseboble, og det er hardt å bli revet ut av den. Jeg føler at dansen jeg leverte i kveld er den beste jeg har gjort, så jeg føler jeg kan gå ut med hodet hevet.

Camilla Pihl danset for sin avdøde far i Skal vi danse

Fikk 28 poeng

Pihl danset en slowfox som hun dediserte til sin avdøde far, og dansen ble belønnet med 28 poeng av dommerkvartetten Tore Petterson, Trine Dehli Cleve, Merete Lingjærde og Egor Filipenko.

Så langt har Glenn Jensen, Eli Kari Gjengedal og Roger Ruud også måtte forlate konkurransen.

Se Skal vi danse sendes på TV 2 lørdager klokken 19.30.