SJALUSI: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles og nå spekuleres det i om Jennifer Aniston er en del av skilsmisse-dramaet. Foto. Scanpix.
SJALUSI: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles og nå spekuleres det i om Jennifer Aniston er en del av skilsmisse-dramaet. Foto. Scanpix.

Skilsmissesjokket:

Angelina raser over Brads kontakt med ekskona Jennifer

Brad Pitt tok kontakt med Jennifer Aniston på telefon for å kondolere henne med morens bortgang. Da ble det bråk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag ettermiddag ble det kjent at superparet Brad Pitt og Angelina Jolie skilles. Angelina underskrev skilsmissepapirene mandag og oppga «uforenlige forskjeller» som årsaken til bruddet.

Kondolanse skapte bråk

Krisen skal ha oppstått tilbake i juli, da Brad Pitt ringte ekskonen Jennifer Aniston (47), for å kondolere med hennes mors bortgang, skriver Hollywoodlife.

SKILT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ankommer premieren på filmen «Eirin Brokovich» i Hollywood, mars, 2000. Foto: Scanpix.
SKILT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ankommer premieren på filmen «Eirin Brokovich» i Hollywood, mars, 2000. Foto: Scanpix. Foto: CHRIS PIZZELLO

Angelina Jolie (41) skal ha ansett telefonsamtalen som det «ultimate forræderi».

Etter skilsmissen med Brad i 2005 betraktet Jennifer Aniston, Angelina Jolie som sin verste rival.

– Du har ødelagt alle våres planer for fremtiden, skal Jennifer Aniston ha ropt etter Angelina.

Tolererte ikke kontakt

En kilde tett til «Brangelina» forteller at ekteskapet har eksplodert på grunn av Aniston. Telefonoppringningen satte fyr på Jolie, som ikke tolererte kontakten mellom Brad og Jennifer.

SHOPPING: Brad og Angelina under en tur til London med barna i mars, 2016. Foto: Stella Pictures
SHOPPING: Brad og Angelina under en tur til London med barna i mars, 2016. Foto: Stella Pictures Foto: Vantagenews

Brad Pitt (52) på sin side kan ikke fatte hva som var galt med å ringe ekskona og kondolere. Han skal ha nevnt det i en bisetning til Angelina som tente på alle plugger.

Ekteskapsproblemene skal også ha gjort sitt utslag på Angelinas vekt, og hun har vært blek, trist og utmattet.

Jennifer Aniston giftet seg med Brad Pitt den 29. juli 2000. I begynnelsen av januar 2005 ble paret sett på ferie i Karibien, men senere samme året ble det offentliggjort en separasjon mellom Aniston og Pitt.