Skadesmell for Tottenham-stjerne

Ute i inntil åtte uker.

Tottenham må klare seg uten Harry Kane i inntil åtte uker.

Det melder britiske The Guardian.

Spissen fikk en lei vridning på ankelen og måtte bæres av banen på tampen av søndagens oppgjør mot Sunderland.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

Tottenhams sjef Mauricio Pochettino ønsker imidlertid ikke å sette noe tidsramme på hvor lenge Tottenham-spissen vil være ute.

– Han har en leddbåndskade så vi får se. Vi får følge med på ham hver dag, men for øyeblikket ønsker vi ikke å sette en dato for når han vil bli tilgjengelig igjen, sa Pochettino ifølge klubbens hjemmesider etter tirsdagens formiddagsøkt.

Kane har startet hele 71 kamper på rad for Tottenham i Premier League. Det er ventet at Vincent Janssen vil få muligheten i Tottenham-spissens fravær.

Skaff deg tilgang til Premier League her!

– Det er viktig å ha en solid tropp, slik at vi har spillere som er klare for å vise seg frem når slike ting skjer, sa Pochettino.

Tidligere West Ham-spiller og nå TV 2-ekspert Trevor Morley omtalte tirsdag formiddag skaden som «fryktelig».

– De vil ikke si hvor lenge han er ute, men det ser ut som om det er leddbåndene. Det ser fryktelig ut, sa Morley i denne ukens episode av Premier Leaks.

Skaden medfører at Tottenham må klare seg uten sin toppscorer de to siste sesongene i viktige oppgjør både i Mesterligaen og Premier League. 2. oktober står blant annet Pep Guardiolas Manchester City på andre banehalvdel.

Oppgjøret ser du direkte på TV 2 Sport Premium kl. 15.15.