Anne (17) snakker ut om hva som egentlig skjedde før det klikket for Bieber

Anne Vadder (17) og venninnene har fått skylden for Justin Biebers sjokk-exit.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om kun noen få dager, og nesten nøyaktig ett år siden sist, står superstjernen Justin Bieber (22) på scenen i Norge.

Tenåringsidolet skal holde to konserter på Telenor Arena.

Det var da Bieber skulle holde en intimkonsert på Senkveld, at han bare spilte én hit før han stormet av scenen av litt uklare grunner.

Fikk skylden for alt

Bieber har selv senere sagt at han var en drittsekk og at han overreagerte, PR-ekspertene mener det hele var et stunt før utgivelsen av låtene Sorry og I'll Show You, mens fansen selv, i stor grad har skyldt på hverandre.

Det var nemlig jentene på første rad som fikk gjennomgå da Bieber stakk av i et privatfly, og Anne Vadder (17) var én av dem. I dagene etter konserten ble hun utsatt for enorme mengder hets. I løpet av ti minutter fikk hun hundre meldinger, og alle var rasende, forteller hun til Se og Hør.

BLE RASENDE: Det klikket for Justin Bieber. Til høyre i bildet ser du Anne Vadder (17). Foto: NTB Scanpix
BLE RASENDE: Det klikket for Justin Bieber. Til høyre i bildet ser du Anne Vadder (17). Foto: NTB Scanpix Foto: Junge, Heiko

– Historien er blitt vridd på hele tiden. Ingen helte vann. Justin kom ut, sang en sang og så kastet han en vannflaske til publikum. Den rant det litt vann ut av på scenen. De som stod omlag en meter fra meg, begynte å klikke helt og tok flasken hans. Så kom han og skulle tørke av vannet og da prøvde alle å dra i skjorten hans, forteller Vadder.

Ble hetset etter Facebook-bilde

– Han bare stod der og kikket på oss, og utbrøt: «Kan dere slutte?». Så lo han litt, så da lo vi også, før han sa: «Seriøst, hvis dere ikke slutter, så går vi». Da stoppet nesten alle, bortsett fra to stykker som fortsatte å dra. Da bare gikk han, forteller Vadder videre til Se og Hør.

Se opptrinnet i videoen øverst i saken.

Historien er velkjent: Bieber raste avgårde, og en halvtime senere måtte Thomas og Harald komme ut på scenen og fortelle at Bieber allerede hadde dratt fra Norge. Det var full forvirring, og ingen visste hva som skjedde.

Vadder og venninnene syntes det var litt morsomt også, så de delte et bilde på Facebook med teksten «Haha.. Justin kjeftet på oss». Det var nettopp det bildet som skulle føre til den voldsomme hetsen i dagene som fulgte.

Her forlater Bieber Norge

Brydde seg ikke om hetsen

Vadders navn spredde seg i sosiale medier, og andre fans fikk til angrep på Twitter, Instagram, Facebook og SMS.

– Det var rart. Jeg brydde meg egentlig aldri så mye om det, og leste aldri alle kommentarene, så det gikk fint. Det skadet meg ikke på noen måte. Det var bare flaut. Det kunne gått verre om jeg hadde brydd meg mer om det, sier hun.

Alle som var på skandalekonserten har fått tilbud om billetter til en av de neste konsertene, men Anne Vadder får ikke dratt fordi hun for tiden er på utveksling i USA.

Her kupper Justin Bieber Senkveld