DELTE UT PRIS: Tom Hiddleston og Priyanka Chopra under utdelingen av årets Emmy Awards i Los Angeles. Foto: Reuters/Mike Blake
DELTE UT PRIS: Tom Hiddleston og Priyanka Chopra under utdelingen av årets Emmy Awards i Los Angeles. Foto: Reuters/Mike Blake Foto: VALERIE MACON

Tom Hiddleston med ny flørt – rett etter bruddet med Taylor Swift

Vitner mener Tom Hiddleston (35) flørtet vilt med Priyanka Chopra (32) på Emmy Awards.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var ikke mulig å unngå å se den søte og tøysete måten superstjernene Tom Hiddleston og Priyanka Chopra entret Emmy-scenen da de skulle dele ut en pris natt til mandag.

Muligens ville de bare lage litt ekstra show da de danset seg inn på scenen, men E! Online har en teori om at det lå noe mer bak.

Åpenlys flørting

De hevder nemlig å ha snakket med flere kilder som skal ha sett de to skuespillerne i het omfavnelse på Emmy-etterfesten.

Det skal ha vært åpenlys flørting, en mengde selfier og mingling med de andre gjestene.

– Tom hadde armen sin rundt henne og holdt henne tett inntil seg. Etterpå snakket de tett sammen og holdt hverandre i hendene en stund. Priyanka fikset Toms sløyfe, og de kysset på begge kinn, sier en av kildene til E! Online.

PÅ EMMY AWARDS: Tom Hiddleston og Priyanka Chopra på scenen. Foto: Reuters
PÅ EMMY AWARDS: Tom Hiddleston og Priyanka Chopra på scenen. Foto: Reuters Foto: VALERIE MACON

Priyanka Chopra ble kåret til Miss World i 2000, og er en av Bollywoods aller største stjerner. Hun er også aktuell i den nye Baywatch-filmen som kommer neste år.

Byttet telefonnummer

Chopra og Hiddleston dro nesten samtidig fra festen, men først tok de seg tid til å bytte telefoner og legge igjen telefonnumrene sine. Priyanka skal da ha sagt at de snart skulle møtes igjen.

De tilbragte også mye tid sammen i helga, da de øvde inn det de skulle si under prisutdelingen.

Hiddleston var nominert til beste mannlige hovedrolle for The Night Manager, og serien var nominert til en rekke priser. Det ble ingen priser til Hiddleston, men den danske regissøren Susanne Bier vant prisen for beste regi.

Det var tidligere i september forholdet mellom Taylor Swift og Tom Hiddleston tok slutt, etter tre måneder som kjærester. De ble første gang observert sammen på MET-gallaen i mai, der de danset vilt sammen backstage.