Jakten-daten går ikke særlig bra – blir konfrontert av Marit (26)

Underveis i daten skjønner Jakten-bonden Sondre (29) at Marit (26) ikke er helt fornøyd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Konkurransen mellom frierne i «Jakten på kjærligheten» begynner å tilspisse seg.

Hos bonden Sondre Stubrud (29) er det de tre frierne Ingvild Bergum Berget (27), Marit Nordbø (26) og Katrina Davis (28) som er igjen på gården i Øyer.

I mandagens episode tar Sondre med jentene på fjelltur. Der er stemningen ikke helt på topp, siden Marit føler at Sondre ikke gir like mye oppmerksomhet til alle jentene.

– Stemningen på turen er så som så. Det går litt i bølgedaler. Det er vanskelig, siden jeg begynner å tenke mye mer når jeg kommer ut i naturen. Jeg blir ikke helt anerkjent av Sondre, og da blir jeg i tvil, sier Marit.

Se en smakebit fra mandagens episode i videoen i toppen av saken.

Forteller hverandre hva de føler

Sondre merker at Marit er betenkt og stille, og tar henne til sides for en prat. Der forteller Marit at hun synes det er slitsomt å måtte gjette hva Sondre tenker og føler.

– Jeg er en person som forteller mye, og det er slik jeg blir kjent. Jeg opplever at du ikke er så god på å anerkjenne det jeg sier. Det er kanskje fordi du ikke har så mye til felles med det jeg snakker om. Jeg blir påvirket om du aldri tar opp det jeg prater om, sier Marit til Sondre.

Sondre forklarer at han synes det er slitsomt å skulle date tre friere på en gang.

– I det siste har jeg vært sliten og veldig tom i hodet, så da blir det vanskeligere å respondere på alt. Men jeg prøver så godt jeg kan, sier han.

PÅ GÅRDSBESØK: Marit er en av tre friere som er igjen på gården til Sondre. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
PÅ GÅRDSBESØK: Marit er en av tre friere som er igjen på gården til Sondre. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Blir ikke helt beroliget

Etter samtalen forteller Marit at hun ikke kjenner seg helt beroliget.

– Jeg tror at han har skjønt hva han må jobbe med for at jeg skal føle meg mer sett, men samtidig så kjenner jeg meg ikke helt rolig. Jeg er fremdeles litt påvirket av det, sier Marit.

På forrige alenedate mellom Sondre og Marit var det betydelig bedre stemning. Da ble Sondre rørt til tårer av Marit sin sang i kirken.

Forrige uke sendte Sondre hjem Katrine Heen (28). Det var et svært tøft valg for Jakten-bonden, som brøt ut i gråt da valget var tatt.

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandager klokken 20.00. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.