VIL FEIRE: Nicklas Bendtner er klar for oppgjøret mot gamleklubben Arsenal. Foto: Simon Cooper/AP
VIL FEIRE: Nicklas Bendtner er klar for oppgjøret mot gamleklubben Arsenal. Foto: Simon Cooper/AP Foto: Simon Cooper

– Jeg kommer til å feire hvis jeg scorer

Bendtner vil ikke legge bånd på seg om han skulle score mot gamleklubben.

Tidligere i september ble Nicklas Bendtner (28) klar for Nottingham Forest.

Etter å ha brukt nesten syv måneder på klubbjakt, bestemte 28-åringen seg til slutt for å skrive under på en toårskontrakt med Championship-klubben.

Dansken har bare fått to innhopp på tre oppgjør siden han ble presentert 7. september. Tirsdag står hans tidligere klubb Arsenal på andre banehalvdel i Ligacupen og det er ventet at Bendtner vil få spilletid mot klubben han selv spilte 171 kamper for.

– Jeg ser virkelig frem til en utsolgt kamp på en fantastisk arena. Jeg er helt sikker på at det kommer til å være en fantastisk stemning. Men det blir en tøff kamp mot et sterkt Arsenal-lag, sa Bendtner på en pressekonferanse gjengitt i Aftonbladet dagen før dagen.

Bendtner sier han ikke vil droppe feiring om han skulle havne på scoringslisten mot gamle lagkamerater på City Ground tirsdag kveld.

– Jeg kommer til å feire om jeg scorer mål på tirsdag, men jeg kommer ikke til å vær helt gal. Jeg har sterke følelser og stor respekt for Arsenal, sier Bendtner.

Dansken som fikk sparken i Wolfsburg tidligere i år, forteller at han nå er svært nær toppform igjen.

– Fysisk og mentalt sett har jeg ingen problemer og føler meg nesten 100 prosent klar fysisk sett. Jeg er i hvert fall i god nok form til å spille, sa han.

Bendtner, som ofte har blitt beskyldt for å mangle selvinnsikt heller enn selvtillit, innrømmer imidlertid at karrieren ikke har tatt den veien han selv hadde sett for seg.

– Jeg ønsker å se fremover, ikke dvele ved fortiden, men jeg vet at jeg ikke har fått ut mitt fulle potensial ennå. Det er ikke annet å gjøre nå enn å fortsette der jeg er og bare kjøre på videre, sier Bendtner.