Se den utrolige gjensynsgleden:

De var uadskillelige på barnehjemmet – men ble splittet. Så endret en Facebook-melding alt

Foreldreløse Hannah (4) og Dawson (3) var uadskillelige før Hannah ble hentet av adoptivfamilien i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hannah og Dawson er begge foreldreløse fra Kina. De bodde på samme barnehjem fra de var noen måneder gamle, og har hele livet hatt et helt unikt bånd.

Da Sharon og Christopher Sykes fra Texas møtte adoptivdatteren på barnehjemmet i Kina ble de informert om det tette forholdet mellom de to.

De holdt alltid hender og kalte hverandre bror og søster. På alle bilder barnehjemmet sendte adoptivforeldrene før adopsjonen, satt hun ved siden av bestevennen.

Det var derfor med delte følelser de hentet sin etterlengtede datter til Dallas for elleve måneder siden. Det betydde å etterlate Dawson alene.

– De har hatt så få faste rammer i livet, men de hadde hverandre de første leveårene. De kalte hverandre bror og søster, sier Sykes til CBS Dallas.

– Han var i hjertet mitt. Jeg tenkte på ham hele tiden, sier hun.

Hun la ut en melding på Facebook, der hun forklarte situasjonen. Hun sier det tok under to minutter før de fikk en melding fra nabofamilien.

FARVEL: Her kysser Hanna bestevennen farvel like før avreise til USA 21 oktober i fjor. FOTO: Sharon Sykes/Facebook
FARVEL: Her kysser Hanna bestevennen farvel like før avreise til USA 21 oktober i fjor. FOTO: Sharon Sykes/Facebook

Naboene har selv tre barn under fem år. De har vært fosterforeldre, og ønsket å adoptere et barn.

Og slik skulle det gå. 9. september kom Dawson til DFW International Airport sammen med sin nye familie. På flyplassen sto Hannah og ventet. En 17 sekunder lang videosnutt publisert på Facebook viser den utrolige gjensynsgleden mellom de to barna.

– De må ha klemt hverandre 400 ganger, sier Sykes.

Familiene bor fem minutter fra hverandre, og barna leker sammen som de aldre hadde vært fraskilt.

Bare en uke etter Dawson landet i USA, er begge barna blitt kjendiser. Mennesker verden over lar seg røre av den utrolige historien, og de to er kåret til «Person of the week» hos TV giganten ABC World News.