FIRE DAGER ETTER: Slik så Caroline Berg Eriksen ut fire dager etter fødselen. Christina Vukicevic Demidov delte sin respons til bildet på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram og Tor Gunnar Berland/Stella Pictures 
FIRE DAGER ETTER: Slik så Caroline Berg Eriksen ut fire dager etter fødselen. Christina Vukicevic Demidov delte sin respons til bildet på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram og Tor Gunnar Berland/Stella Pictures 

Slik svarer Christina Vukicevic på magebildet til Fotballfrue

– Man trenger ikke å kle av seg for å få oppmerksomhet. Du er bra nok uansett, skriver idrettstjernen Christina Vukicevic Demidov.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige uke delte toppblogger Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen (29) et bilde av hvordan kroppen hennes så ut fire dager etter fødselen av datteren Nàia.

«Jeg er så lei av å lese artikler om hvordan kvinnekroppen skal se ut etter en fødsel. Hvorfor er det greit for noen kvinner å poste bilder og være stolt av kroppen, og galt av andre?», skrev Berg Eriksen under Instagram-bildet.

Mange av Instagram-følgerne hyllet bloggeren for hvordan hun så ut, mens andre mente at hun bidrar til kroppspress.

«Glemte» å legge ut et bikibilde

Nå kaster en annen «fotballfrue» seg inn i debatten: Tidligere friidrettsutøver og småbarnsmor Christina Vukicevic Demidov (29), som er gift med Brann-spiller Vadim Demidov.

Mandag delte Vukicevic Demidov sine tanker på Instagram. Til et helt svart bilde skriver hun en ironisk kommentar om at hun glemte å legge ut et bikinbilde rett etter fødselen.

«Kom på at jeg glemte å legge ut bilde av kroppen min i bikini etter fødsel. Oj, det var ingenting på det bildet gitt. Jaja, var jo uansett ikke opptatt av det da heller», skriver Vukicevic Demidov.

«Jenter, man trenger ikke å kle av seg for å få oppmerksomhet. Du er bra nok uansett!», fortsetter idrettstjernen.

Applauderes i kommentarfeltet

I kommentarfeltet på Instagram applauderes Vukicevic Demidov. TV- og radioprofil Henriette Lien (46) og TV 2-profilen Samantha Skogrand (27) er noen av de som har kommentert innlegget.

Vukicevic Demidov og ektemannen Vadim Demidov (29) ble foreldre før første gang i sommer. Gjennom hele graviditeten delte hun bilder og videoer på Instagram av at hun trente med gravidmagen.

Kort tid etter fødselen var Vukicevic Demidov tilbake på trening.

Andre magebilde av Fotballfrue

Dette er ikke første gang Caroline Berg Eriksen deler et magebilde etter fødselen. Da Berg Eriksens første datter Nelia ble født i november 2013, delte bloggeren også et bilde av seg selv i undertøy, fire dager etter fødselen. Bildet skapte voldsomt engasjement over hele verden.

I ettertid sa Berg Eriksen at hun ikke var forberedt på de kraftige reaksjonene, og at hun ikke ville gjort det samme igjen.

– Jeg syns det er synd at noen tror det et PR-stunt, for om jeg kunne gjort dette om igjen, hadde jeg ikke postet det, skrev Berg Eriksen den gang.

Forrige uke endret altså Berg Eriksen mening, og hun viste igjen kroppen på sosiale medier.

Caroline Berg Eriksen har ikke besvart TV 2s henvendelser mandag.