PÅ REISEFOT: Kim Kardashian West og Kanye West utenfor hotellet sitt i Miami, 17. september i år. Foto: Stella Pictures.
PÅ REISEFOT: Kim Kardashian West og Kanye West utenfor hotellet sitt i Miami, 17. september i år. Foto: Stella Pictures. Foto: VEM/MiamiPIXX/FAMEFLYNET PICTURE

Kanye West konkurrerer mot kona Kim Kardashian

Stjerneartisten har skaffet seg Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søstrene Kardashian blir nærmest betraktet som «dronningene» av Instagram.

Kylie, Kendall, Khloe, Kourtney og Kim kan skilte med over 50 millioner følgere hver, og det er Kim Kardashian West som leder an med svimlende 83 millioner følgere.

La ut første bilde

Nå kan hun få konkurranse med sin egen ektemann, Kanye West, som omsider har anskaffet seg en profil på bildedelingstjenesten.

I løpet av ett døgn har han sanket inn over en halv million følgere, og det første bildet han delte var en skjermdump fra en scene i filmen «Total Recall» fra 1990.

West har søndag kveld 178.000 likerklikk på bildet og nesten 26.000 kommentarer.

– Tvitrer for å skape oppmerksomhet

Selv om Kanye West er sent ute på Instagram, har han gjort seg bemerket på andre sosiale plattformer. Han har skapt både overskrifter og engasjement med sine gjentatte kontroversielle tweets.

Kjendispsykologen Dr. Phil (65) ga sin profesjonelle vurdering av Kanyes oppførsel da han selv gjestet talkshowet «The Late Late Show med James Corden».

Dr. Phil mener at Kanye raser på Twitter for å skape oppmerksomhet rundt sin nye plate og kleskolleksjon. Kjendispsykologen uttalte også at Twitter-stormen fra rapperen er en konsekvens av at mange i dagens samfunn ønsker å dele alt.

– Alle tenker på rare ting innimellom, men i dagens generasjon mener alle at man må ha et publikum for alt man gjør. Vi er så narsissistiske nå, at vi deler selfier av at vi pusser tennene, sa Dr. Phil på talkshowet, ifølge Rolling Stone.

I personlig gjeld

I februar i år disset han Grammy Awards på Twitter. Han mener at prisutdelingen ikke er relevant, og han skriver at systemet for å kåre vinnerne ikke fungerer.

Det var også i februar at han ba Facebook-sjefen Mark Zuckerberg om økonomisk støtte via sosiale medier. Her innrømmet West også at han sto med 53 millioner dollar i personlig gjeld.