DØDE FØR BRYLLUPET: Andy Bell (26) og Anna Swabey (24) fra England skulle giftet seg lørdag. (Foto: FACEBOOK/INSIDE MY HEAD/ANNA SWABEY) 
DØDE FØR BRYLLUPET: Andy Bell (26) og Anna Swabey (24) fra England skulle giftet seg lørdag. (Foto: FACEBOOK/INSIDE MY HEAD/ANNA SWABEY) 

Kun timer før bryllupet fikk Andy den grusomme beskjeden: Bruden er død

Anna Swabey (24) døde av kreft dagen før hun skulle gifte seg med drømmemannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anna Swabey fra England hadde i lang tid slitt med kraftig hodepine da hun i begynnelsen av 2015 fikk påvist en aggressiv hjernesvulst.

24-åringen fikk beskjed om at svulsten ikke kunne fjernes. Legene ga henne mellom tre måneder og tre år igjen å leve. Gjennom bloggen sin har den unge kvinnen delt detaljer om sykdommen.

Midt oppi alt det grusomme, skjedde noe fantastisk i Annas liv: Hun traff drømmemannen Andy Bell (26) via dating-appen Tinder. 24-åringen var lenge i tvil om hun ville gå på en date.

– Døende personer dater ikke, så en del av meg følte meg skyldig da jeg svarte han på Tinder. Men å bare være «normal» igjen var så fantastisk at jeg ikke klarte å la være, sa hun til magasinet Marie Claire.

Fikk vite om dødsdommen

Annas utkårede, Andy Bell, fikk en tekstmelding dagen før deres første date. Der fikk han vite at Anna hadde kort tid igjen å leve.

– Jeg ble så overrasket da jeg leste meldingen. Hvem forventer å få en slik beskjed fra en 24 år gammel jente? Jeg kunne ikke tro at noe så grusomt hadde skjedd med en så ung person, sa han til Daily Mail.

Men de dro på date, og der falt Andy og Anna pladask for hverandre. I desember fridde Andy og planen var egentlig å gifte seg i dag, lørdag 17. september.

Så langt kom de ikke. Fredag morgen, bare et døgn før vielsen, døde Anna. På Facebook har familien lagt ut et bilde og en tekst der de forteller at 24-åringen er død. De beskriver sorgen som bunnløs.

(Saken fortsetter under bildet)

Fortalte om tunge stunder

Før Anna døde, var paret opptatt av å nyte hver eneste dag de fikk sammen. Naturlig nok hadde de også sine tunge stunder.

– Anna er så sterk, men det er øyeblikk hvor hun bryter sammen fordi hun er redd for å dø, redd for å miste personligheten sin og kontrollen på kroppen på grunn av at sykdommen utvikler seg, sier han.

Andy var aldri i tvil om at han ville fri selv om han visste at han ville bli enkemann før han fylte 30 år. I sommer uttalte han følgende:

– Jeg vet at ved å gifte meg med Anna, så vil jeg bli enkemann innen jeg fyller 30. Men alt jeg vil i livet er å kunne introdusere henne som «kona mi». Jeg kan ikke vente på det øyeblikket.