Skal vi danse-Eilev får frieri på Facebook: – Mødre sender bilde av døtrene sine

Eilev Bjerkerud (27) imponerer både dansedommerne og jentene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fjorårets Farmen-vinner Eilev Bjerkerud gjør stor suksess på parketten under Skal vi danse.

Han er en av dommernes storfavoritter uke etter uke, men bak ligger beinhard trening.

– I går trente vi i seks og en halv time, og i dag er kroppen kjempestøl. Vi trente på litt forskjellige løft, og da merker man muskler man ikke trodde man hadde, sier Bjerkerud når vi møter han under dansetrening sammen med sin dansepartner Nadya Khamitskaya.

– Får bare én sjanse

Med en litt stiv gange er det tydelig at treningen tærer på kroppen, men han kan vise til et imponerende løft og svinger Khamitskaya rundt i luften.

Se video i toppen av saken.

Hver lørdag de siste ukene har Bjerkerud gitt alt for dansen. Programmet står i stor kontrast til gårdslivet han er vant til.

– I forhold til Farmen, som jeg har vært med på før, er det kjempeforskjell. Når det er live så er det der og da. Man må levere, man får ikke to sjanser, sier Bjerkerud som har imponert både dommerne, seerne og dansepartneren med sin tango, samba og jive.

Populær blant jentene

I fjor ble Eilev koblet til Farmen-deltaker Charlotte Jacobsen. Nå er han derimot singel, og frieriene strømmer på.

– Jeg har fått noen meldinger på Facebook og sånn. Jeg har blant annet fått noen av mødre som har sendt bilde av dattera si til meg. Det er litt morsomt, ler han.

Eilev har vokst opp på gård, og å danse på live tv er langt utenfor komfortsonen hans. Allikevel får han stor støtte hjemmefra, og foreldrene hans satt i salen under premieren.

– Muttern synes det er veldig kult. Hun er Skal vi danse-fan og har sett på i alle år. Fattern var kanskje litt mer skeptisk.

Se Skal vi danse på TV 2, lørdager kl.19.30.