Palace-forsvarer ute seks måneder etter bilulykke: – Han har vært heldig

Pape Souare må belage seg på et langt skadeavbrekk.

Crystal Palace-manager Alan Pardew bekreftet på fredagens pressekonferanse at Souare trolig blir ute i seks måneder etter bilulykken søndag.

Souare ble fraktet til sykehuset med helikopter etter ulykken på motorveien M4 i London.

Senegaleseren måtte skjæres løs fra bilvraket etter at hans Mercedes G63 kolliderte med en annen bil i nærheten av Heathrow.

26-åringen, som pådro seg skader i låret og kjevebeinet, har denne uken gjennomgått flere operasjoner og det er ventet at han blir helt frisk etter ulykken.

– Han har vært veldig heldig. Skadene hans er ikke så alvorlige som de kunne ha vært. Omfanget av de muskulære skadene er fortsatt ikke kjent, men jeg bekymrer meg ikke for at han ikke kommer tilbake. Det var et brudd i lårbenet som kommer til å bli helt bra igjen, sier Pardew til Sky Sports.

Pardew anslår at senegaleseren må belage seg på et halvt år på sidelinjen.

– Fire, fem måneder. Kanskje seks. Forhåpentligvis er han ute av sykehuset i morgen. Det var en forferdelig ulykke. Vi vil gjerne takke London Air Ambulance og de fantastiske kirurgene som har lappet ham sammen, sier Pardew videre.

Crystal Palace skriver på sine hjemmesider at de kommer til å donere penger til luftambulansen i London etter ulykken.

– London Air Ambulance er en veldedig organisasjon som er basert på donasjoner. Vi kommer derfor til å bidra med en donasjon og oppfordrer alle til å gjøre det samme for å støtte den uvurderlige jobben de gjør for Londons innbyggere.

Senegaleserens Mercedes kom over i motsatt kjørefelt, før den kolliderte med en møtende bil.