FIRE DAGER ETTER: Slik ser Caroline Berg Eriksen ut - fire dager etter å ha født sitt andre barn. Foto: Skjermdump Instagram/NTB Scanpix
FIRE DAGER ETTER: Slik ser Caroline Berg Eriksen ut - fire dager etter å ha født sitt andre barn. Foto: Skjermdump Instagram/NTB Scanpix

Fotballfrue gjør det igjen – delte magebilde fire dager etter fødsel

Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen (29) angret forrige gang hun la ut mage-bilde etter fødselen. Nå har hun gjort det igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toppblogger Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian Eriksen ble forrige uke foreldre til sitt andre barn.

Vesle Nàia kom til verden søndag.

Fire dager etter

Nå har bloggeren nok en gang valgt å dele hvordan kroppen ser ut - fire dager etter fødselen.

– Jeg er så lei av å lese artikler om hvordan kvinnekroppen skal se ut etter en fødsel. Hvorfor er det greit for noen kvinner å poste bilder og være stolt av kroppen, og galt av andre? skriver bloggeren under bildet hun har delt med sine 359.000 følgere på Instagram.

Hun mener man må akseptere at kvinner ser forskjellig ut etter en fødsel.

– Dette er meg og hvordan jeg så ut fire dager etter å født mitt andre barn. Jeg er stolt av meg selv, og har all grunn til å være det, fortsetter Eriksen.

Bildet har allerede fått flere tusen likes og kommentarer fredag morgen. Mange hyller bloggeren for hvordan hun ser ut, mens andre mener hun bidrar til kroppspress.

Bloggeren forklarer at hun ikke har vært ekstremt opptatt av trening og dietter i svangerskapet, og at hun både har spist sjokolade og godteri.

– Etter-fødsel-kroppen har bare én ting til felles - de har skapt et mirakel, skriver hun.

Debattert over hele verden

Også under svangerskapet fikk Berg Eriksen kommentarer på størrelsen på magen. Da hun og ektemannen gjestet God Sommer Norge fortalte Berg Eriksen at hun delte flere magebilder enn første gang hun var gravid.

– Forrige gang holdt jeg litt tilbake fordi folk var krasse. I dette svangerskapet - som kanskje er det siste - tenker jeg at jeg driter i det. Man må jo bare vise at man er stolt av seg selv, sa 29-åringen.

Berg Eriksens første datter Nelia ble født i november 2013, og bloggeren delte et bilde av seg selv i undertøy, fire dager etter fødselen. Bildet skapte voldsomt engasjement over hele verden.

I ettertid sa Berg Eriksen at hun ikke var forberedt på de kraftige reaksjonene, og at hun ikke ville gjort det samme igjen.

– Jeg syns det er synd at noen tror det et PR-stunt, for om jeg kunne gjort dette om igjen, hadde jeg ikke postet det, skrev Berg Eriksen den gang.

Men nå har altså Berg Eriksen endret mening, og viser igjen kroppen på sosiale medier.