Jakten-Sondre lager mat med Wenche: Saken er «grassfed» biff
«Jakten»-bonde Sondre Stubrud driver med både melkekyr, sau og gressproduksjon. Hos Wenche disket han opp med biff fra "grassfed" storfe – kyr som bare har spist gress.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Sondre Stubrud fra «Jakten på kjærligheten» byr på pannestekt entrecôte fra egen gård, servert med potet og gulrotchips, agurksalat og ekspress-aioli. Skikkelig bondekost, med andre ord.Slik går du frem:Beregn 175-200 g godt mørnet entrecôte eller indrefilet pr personSalt, grovmalt pepperNøytral olje og smør til stekingPotet- og gulrot chips:Ca 400 g kokefaste poteterCa 400 g gulrøt
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert