HAR GÅTT OPP 15 KILO: Sophie Elise Isachsen, her i et bilde hun la på bloggen i helga. Etter dette bildet ble hun hetset fordi hun hadde gått opp i vekt, men selv er hun mer fornøyd med kroppen sin enn noen gang. Foto: Joakim Kleven
HAR GÅTT OPP 15 KILO: Sophie Elise Isachsen, her i et bilde hun la på bloggen i helga. Etter dette bildet ble hun hetset fordi hun hadde gått opp i vekt, men selv er hun mer fornøyd med kroppen sin enn noen gang. Foto: Joakim Kleven

Sophie Elise har gått opp 15 kilo: – Jeg ELSKER det

Sophie Elise Isachsen (21) hetses etter at hun delte bilder av sin nye kropp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For rundt ett år siden var Sophie Elise skrekkelig tynn. Hun spiste lite og forteller selv på bloggen sin at hun ikke hadde det noe bra.

Likevel ble hun overøst med komplimenter nettopp da.

– De sa jeg var så pen, fin, flink, vakker, når jeg egentlig bare var helt sykt tynn og tom i blikket og hva det nå enn måtte være, forteller hun.

Hetses for vektøkningen

Men nå forteller bloggeren at hun har vokst psykisk, at hun har det bedre med seg selv, og lagt på seg 15 kilo siden den gang. Nå får hun imidlertid ikke lenger komplimenter, men kommentarer på vektøkningen.

– De sier at «du var finere før, nå er du en hore, bloggen din burde få 18-årsgrense», fordi jeg legger ut relativt uskyldige bilder av en kropp som for første gang på sykt lenge faktisk har det bra, forteller Isachsen.

Kritikken kommer etter at Isachsen i helga delte en rekke bikinibilder fra en båt.

mood. ps når fikk kylie jenner enerett på å flashe kroppen sin på sosiale medier????

En video publisert av Sophie Elise (@sophieeliseblogg)

Har tatt tid å venne seg til kroppen

Hun forteller at det har tatt tid å venne seg til endringene med kroppen.

– Det er en ny kropp å vende seg til. Jeg har alltid hatt såkalt «tigh-gap», altså mellomrom mellom lårene, men jeg har ikke det lenger nå. Lårene mine holder seg tett sammen, armene mine er større og jeg passer ikke lengre størrelse xs, forteller bloggeren.

– Jeg kan kjenne at fettet mitt rister når jeg sitter i en bil som humper, for eksempel, og om jeg går, kan jeg kjenne at lårene mine lager bølger i noen sekunder etter at jeg har stoppet å bevege meg. Og vet dere hva? JEG elsker det, og det er synd at folk ikke lar meg. For jeg er en JÆVLA HORE og et DÅRLIG FORBILDE, forteller hun videre.

Isachsen forteller også at hun kunne tenke å legge på seg flere kilo i årene som kommer.