Her får Macey (14) sitt livs viktigste beskjed

Det følelsesladde øyeblikket er sett av nesten 500.000.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Macey Rae Wright (14) fra Utah i USA fikk en tøff start på livet. Hun ble født med en alvorlig hjertefeil, og måtte som nyfødt gjennomgå kompliserte operasjoner.

Operasjonene var imidlertid vellykket, og Macey levde i mange år som en frisk, normal jente.

Men for to års tid siden ble 14-åringen alvorlig hjertesyk igjen, og sto i fare for organsvikt, skriver familien.

Beskjeden fra legene var nedslående: Macey måtte ha et nytt hjerte for å overleve.

– At hun trengte en transplantasjon var en stor overraskelse og et sjokk. Vi trodde hun var i god form og det samme trodde hun, selv om hun følte seg dårligere enn vanlig, skriver de.

Bryter ut i tårer

OVERSTÅTT: Macey har nylig gjennomgått en hjertetransplantasjon. FOTO: Privat
OVERSTÅTT: Macey har nylig gjennomgått en hjertetransplantasjon. FOTO: Privat

Nylig fikk hun imidlertid en svært viktig og gledelig beskjed. Sykehuset hadde funnet en hjertedonor som kunne passe Macey. I en video filmet moren øyeblikket da tenåringsjenta fikk den fantastiske nyheten.

– De vet ikke sikkert, men vi må gjøre oss klare og sette oss i bilen, forteller moren, mens en emosjonell Macey bryter ut i tårer.

Se det utrolig følelsesladde øyeblikket i videoen øverst i saken!

På god vei til bedring

For noen uker siden opererte legene det nye hjertet inn i kroppen hennes, og transplantasjonen ser hittil ut til å være vellykket.

Familien oppfordrer nå flere til å bli organdonorer, og skriver til de over 10.000 menneskene som følger Maceys Facebook-side at de må ta vare på hver dag med barna sin.

– Vær takknemlig for dine velsignelser. Gi barna dine et ekstra kyss. Hold rundt dem ett minutt lenger. Lek med dem selv om du ikke har tid. Si unnskyld for at du kjeftet på dem uten grunn. Si at det om virkelig betyr noe er at du elsker dem.