BRANNSKADD: Eieren av denne Samsung-telefonen våknet av at den eksploderte, og fikk brannskader på fingeren i forsøket på slukke brannen. FOTO: AFP PHOTO / Gwangju Bukbu Police Station / STR
BRANNSKADD: Eieren av denne Samsung-telefonen våknet av at den eksploderte, og fikk brannskader på fingeren i forsøket på slukke brannen. FOTO: AFP PHOTO / Gwangju Bukbu Police Station / STR Foto: Str

Sov med mobilen ved siden av seg – så smalt det

Ny skandale for Samsung-mobilen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samsungs smarttelefon Galaxy Note 7 har den siste tiden vært preget av skandaler. Selskapet stoppet i forrige uke salget av mobilene, ettersom minst 35 mobilbatterier har eksplodert.

Flere flyselskaper, deriblant SAS og Norwegian, har også gjort det forbudt å bruke mobilen under flyvning.

Som følge av skandalene har selskapets aksjer droppet kraftig.

Våknet av at mobilen eksploderte

Nå har politiet i Gwangju, en by 270 kilometer sør for Seoul i Sør-Korea, meldt om nok en eksplodert Samsung Galaxy Note 7. Et bilde frigitt av politiet tirsdag, viser en totalskadd mobiltelefon foran en eier med brannskadd hånd.

Ifølge nyhetsbyrået AFP sier eieren av mobilen at han våknet av eksplosjonen tidlig tirsdag morgen. Han fikk brannskader på fingeren i forsøk på å slukke den brennende mobilen.

Eksploderte i seksåringens hender

Ifølge New York Post skal også en eksplosjon ha skjedd i Brooklyn, New York denne helgen. En seks år gammel gutt mobilen i hendene da den skal ha eksplodert. Ifølge avisen fikk han brannskader.

– Han er hjemme nå. Han vil verken se eller gå nær mobilen, og han gråter til moren sin, sier bestemoren Linda Lewis.

Samsung Galaxy Note 7 ble lansert tidlig i august, og var ventet å bli en stor suksess for Samsung. I stedet ser det ut til at mobilen vil ha stor negativ innvirkning på selskapet.