TILLØP TIL PANIKK under tv-sending:

Skandale-svømmer overfalt på direkten under Skal vi danse

Skandaleombruste Ryan Lochte fikk føle publikums vrede.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den amerikanske svømmestjernen Ryan Lochte hadde nok håpet på en PR-opptur etter å ha skjemt ut hele USA under OL i Rio.

Under lekene i RIo var Lochte og tre lagkamerater ute på en særdeles fuktig bytur.

Etterpå hevdet Lochte at de hadde blitt ranet. Det fikk brasilianske medier og politi til å steile, og etter hvert slapp den amerikanske olympiske komiteen (USOC) en pressemelding der de bekreftet at ranshistorien var oppspinn.

Backstage for our first dress rehearsal with these 2 handsome fellas, @ryanlochte & @babyface! #DWTS 💃🏻

A photo posted by Cheryl Burke (@cherylburke) on

Nå er 32-åringen tilbake til hverdagen i USA og jobber hardt med å gjenreise imaget sitt. Hva gjør man da? Jo, man melder seg selvfølgelig den amerikanske versjonen av Skal vi danse.

– Hey, ligg unna!!

Under NBCs sending mandag kveld var Lochte og dansepartner Cheryl Burke ferdig med sin dans og i ferd med å få tilbakemeldinger fra dommer Carrie Ann Inaba da det ble tilløp til panikk i dansestudioet.

– Unnskyld meg! Hey, ligg unna!! Unnskyld meg! Roper Inaba mens hun ser to menn storme scenen, skriver Mashable.com.

Se opptrinnet øverst.

Produsenten var rask med å klippe til reprise og programlederen fulgte opp med å kutte til reklamepause. De to inntrengerne skal heldigvis for dem ha blitt overmannet før de nådde fram til den 1.88 meter høye muskelbunten.

Selve scenestormingen ble dermed ikke vist på lufta, men bilder lastet opp i sosiale medier viser to demonstranter med anti-Lochte-t-skjorter.

De to mennene ble senere pågrepet av Los Angeles-politiet, skriver E!News.

Hyllet etter opptrinnet

I intervjuet som fulgte sa en tydelig rystet svømmestjerne at det hadde gått bra med ham.

– Det går bra med meg, men det går så mange følelser gjennom hodet mitt nå. Jeg kom hit og ville gjøre noe jeg var totalt ukomfortabel med, og det greide jeg, sa Loche.

Ifølge et vitne som E!News har pratet med, var det en hel seterad med demonstranter med tilsvarende t-skjorter som reiste seg opp da opptrinnet skjedde. Disse ble bortvist fra salen.

– Alle var sjokkerte, særlig Ryan og Cheryl. De stod som fastfrosset i en sjokktilstand mens det pågikk, forteller kilden.

Etter at bråkmakerne var blitt kastet ut, ble imidlertid Lochte hyllet med positive heia-rop fra det gjenværende publikummet.

Også i sosiale medier har Lochte fått massiv støtte, mens demonstrantene i stor grad blir latterliggjort. Dermed kan opptrinnet kan ha slått ut positivt PR-messig for Lochte likevel.