GODE PENGER: Caroline Berg Eriksen tjener godt på bloggen sin, og kunne i fjor innkassere 3.3 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix.
GODE PENGER: Caroline Berg Eriksen tjener godt på bloggen sin, og kunne i fjor innkassere 3.3 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Fotballfrue tjente 3,3 millioner

Caroline Berg Eriksen blogget for 3,3 millioner kroner i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Fotballfrue», som Caroline Berg Eriksen er best kjent som, er midt inne i lyse økonomiske tider.

Ifølge DN dro hun inn 3.3 millioner kroner på bloggen sin i fjor.

Med det satt hun igjen med 1,9 millioner kroner i driftsoverskudd, som er marginalt bedre enn året før, og det fordi lønnskostnadene har doblet seg i løpet av fjoråret, skriver avisen.

Bloggeren venter for øvrig sitt andre barn, en jente, og er en uke over termin.

I tillegg skal «Fotballfrue» og ektemannen, Odd-spilleren Lars Kristian Eriksen (33), pakke sakene og flytte fra Siljan.

Bloggleserne har fulgt paret gjennom bloggen, og har «vært med» på innflytting i huset i 2011, fødselen til datteren, innredning av rom for rom og en ny graviditet.

– Dette er vårt første ordentlige hjem sammen. Det har hendt så mye fint mens vi har bodd her, Nelia har jo vokst opp her og nå får vi snart baby nummer to hit også. Vi har blitt veldig glad i stedet og huset og det blir selvfølgelig vondt å flytte herfra, har Berg Eriksen tidligere uttalt til TV 2.