ANMELDELSE: Melissa George forlater politistasjonen i Paris, fredag 9. september. Hun påstår at hun ble mishandlet av samboeren Jean-David Blanc. Foto: Stella Pictures.
ANMELDELSE: Melissa George forlater politistasjonen i Paris, fredag 9. september. Hun påstår at hun ble mishandlet av samboeren Jean-David Blanc. Foto: Stella Pictures. Foto: Agence /Bestimage

Fransk magasin: Grey's Anatomy-stjerne mishandlet av samboeren

Skuespiller Melissa George kjent som Sadie Harris i Grey's Anatomy skal angivelig ha blitt mishandlet av kjæresten Jean-David Blanc og blitt innlagt på sykehus i Paris.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var tidlig denne uken at den australske skuespilleren Melissa George (40), kjent som Sadie Harris i Grey's Anatomy, ble lagt inn på sykehus, ifølge Paris Match.

Innlagt på sykehus

Ifølge det franske nettstedet skal det ha vært hennes franske kjæreste Jean-David Blanc (48) som påførte henne skadene som ble påvist på sykehuset. Hun ble undersøkt og det ble påvist hovent ansikt, smerter i kroppen, kvalme og svimmelhet.

Melissa George skal ha vært i kontakt med politiet i forbindelse med den angivelige mishandlingen etter å ha vært innlagt på Cochin sykehuset i Paris i et døgn.

FILMFESTIVAL: Melissa George og mannen Jean-David Blanc på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, mai, 2016. Foto: Stella Pictures.
FILMFESTIVAL: Melissa George og mannen Jean-David Blanc på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, mai, 2016. Foto: Stella Pictures. Foto: JACOVIDES-BORDE-MOREAU / BESTIMAGE

Ikke kommentert mishandlingen

People har vært i kontakt med en talsperson for Melissa George som ennå ikke har gitt noen kommentarer om den påståtte mishandlingen. Jean-David Blanc skal ha blitt avhørt av politiet, men har ikke blitt tiltalt for mishandlingen.

Melissa George og Jean David Blanc har vært et par i fire år og har to sønner sammen på to år og 10 måneder.

Melissa George spilte i Grey's Anatomy mellom 2008 og 2009. Hun har også spilt i en rekke andre tv-serier som «Alias» og «Friends». Hun har også spilt i filmer som «Mullholland drive», «30 days of night» og «Derailed».