Eli Kari Gjengedal (45) røk ut av Skal vi danse

Se video av alle dansene fra lørdagens Skal vi danse-sending her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eli Kari Gjengedal (45) og hennes dansepartner Ivo Havranek var paret som trakk det korteste strået og måtte forlate Skal vi danse, lørdag kveld.

– Det er selvfølgelig veldig trist, men jeg er veldig glad for at Camilla Pihl gikk videre, det var veldig kjekt, sa en sporty Eli Kari Gjengedal etter utstemmingen.

Eli Kari hadde mannen Tom Saxegaard i studio i Nydalen under sending og hadde dedikert dansen til han. Hun danset samba til Thin Lizzys «The boys are back in town».

UTSLÅTT: Eli Kari Gjengedal og hennes dansepartner Ivo Havranek var andre par ut i årets Skal vi danse. Foto: TV 2.
UTSLÅTT: Eli Kari Gjengedal og hennes dansepartner Ivo Havranek var andre par ut i årets Skal vi danse. Foto: TV 2.

– I dag skal jeg danse min livs dans. Og jeg er litt mer nervøs enn normalt fordi jeg skal «jive» til ære for mannen min, fortalte Eli Kari før dansen i programmet.

Eli Kari stod sammen med Stine Brun Kjeldaas og Camilla Pihl til slutt, men røk altså ut.

Dette var sesongens tredje sending av Skal vi danse. Forrige uke ble Roger Ruud og hans dansepartner Lillian Aasebø sendt hjem.

KJÆRLIGHETSDANS: Eli Kari Gjengedal dedikerte dansen til ektemannen Tom Saxegaard. Her er de på Gullruten i 2014. Foto: Stella Pictures
KJÆRLIGHETSDANS: Eli Kari Gjengedal dedikerte dansen til ektemannen Tom Saxegaard. Her er de på Gullruten i 2014. Foto: Stella Pictures Foto: Tor Gunnar Berland

I kveld fikk kjendisene prøve seg på samba, jive og quickstep.

Det var Raylee som imponerte dommerne mest. Hun fikk 35 poeng fra for sin samba. På delt andre plass kom Alex Rosén som danset quickstep og Marcus Bailey som danset samba med 33 poeng.

Se Skal vi danse på TV 2 lørdager klokken 19.30.