VAR SAMMEN I 15 MÅNEDER: Taylor Swift og Calvin Harris, her avbildet i mai 2015. Foto: Stella Poctures.
VAR SAMMEN I 15 MÅNEDER: Taylor Swift og Calvin Harris, her avbildet i mai 2015. Foto: Stella Poctures.

Snakker ut om bruddet med Swift: – Det var et helvete

Like etter at Taylor Swift og Tom Hiddleston slo opp, står Calvin Harris fram med sin historie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I går kveld ble det kjent at popstjernen Taylor Swift (26) og skuespilleren Tom Hiddleston (35) har gjort det slutt etter bare tre måneder som kjærester.

Samtidig har Calvin Harris, som var sammen med Taylor Swift inntil mai i år, gjenopptatt partylivet og begynt å vise seg offentlig igjen etter det harde bruddet.

Da bruddet ble offentliggjort tirsdag kveld, var Calvin Harris på fest med Ellie Goulding, og han delte videoer med tull og moro på Snapchat.

– Veldig vanskelig

Nå har han for første gang snakket ut om bruddet, og det dukker opp i oktoberutgaven av GQ Magazine, som People har gjengitt.

Stjerne-DJen forteller om hvordan privatlivet hans plutselig ble et mediesirkus uten like. Etter at bruddet ble kjent, ble han fotfulgt døgnet rundt av paparazzi-fotografene. De tok bilder av han mens han gikk til og fra trening og hvis han gikk utenfor døra.

– Det er veldig vanskelig når noe jeg synes er så personlig plutselig blir veldig offentlig. Etterspillet etter forholdet var mye bredere dekket enn selve forholdet, forteller han.

– Det ble et helvete

Han forteller at Swift og han var enige om å la forholdet være mest mulig privat. De hadde ikke lyst til å dele mer enn nødvendig med offentligheten.

– Hun respekterte følelsene mine da. Jeg er ikke så god på å være kjendis, forteller han.

Det skulle endre seg:

– Men så endte forholdet, og da ble det et helvete.

Raknet for han

Først gikk begge ut og fortalte at det var et udramatisk brudd, og at de fortsatt var nære venner etter de 15 månedene som kjærester.

Men litt etter litt kom det frem mer, og da Tom Hiddleston kom inn i bildet kun to uker senere, ble det for mye. Harris skal ha fryktet at kjæresten hadde ført han bak lyset og vært utro.

Da Swift i tillegg gikk ut med at Harris' suksesslåt «This Is What You Came For» egentlig var skrevet av henne, raknet det for DJen.

I en mengde Twitter-meldinger raste han mot ekskjæresten.

«Jeg tenker at hvis du er lykkelig i ditt nye forhold, så burde du fokusere på det istedenfor å prøve å rive fra hverandre din tidligere kjæreste, bare for å ha noe å gjøre», skrev han blant annet.

TWITRET I RASERI: Her er to av meldingen Harris la ut. Foto: Skjermdump/Twitter
TWITRET I RASERI: Her er to av meldingen Harris la ut. Foto: Skjermdump/Twitter

Angrer på raseriet

I dag angrer han på utbruddene.

– Nå ser jeg at hele Twitter-greia bare var meg som ga etter for presset. Det tok meg en stund før jeg skjønte at ingenting av det hadde noe å si. Jeg er en positiv person, sier han.

Når han ser tilbake på bruddet, mener han selv at det er bra det tok slutt:

– Det var feil for oss begge. Det er tydelig at det ikke var riktig, så det ble slutt.