NYGIFT: Tims datter hadde akkurat sagt ja til sin kjære, da den tragiske hendelsen inntraff. Dette bildet viser han og kona under fornyelse av bryllupsløftene i 2014. FOTO: GoFundMe/Jeni Buchanan
NYGIFT: Tims datter hadde akkurat sagt ja til sin kjære, da den tragiske hendelsen inntraff. Dette bildet viser han og kona under fornyelse av bryllupsløftene i 2014. FOTO: GoFundMe/Jeni Buchanan

Tim danset med sin nygifte datter. Minutter senere var han død

Familiefaren fikk et hjerteinfarkt og døde midt i datterens bryllup.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det skulle være Michelle Howards drømmedag med sin utkårede og familien.

I stedet ble bryllupet i Costa Rica en tragedie for familien fra South Carolina i USA.

For bare timer etter at Howards og ektemannen Luis Diego Granero ga hverandre sitt ja på lørdag, fikk brudens far, Tim Buchanan, et hjerteinfarkt og døde, skriver lokalavisa The Herald.

Vil bli savnet i jobben

I bryllupet danset faren med datteren sin. Like etter ble Buchanan rammet av det dødelige hjerteinfarktet, ifølge nettsiden for en innsamlingsaksjon som er opprettet for familien.

Pengene skal gå til de uforutsette utgiftene familien får for å frakte faren hjem til USA for begravelse. Buchanan var etterforsker i politiet, som sier at 54-åringen vil bli dypt savnet.

– Tim dedikerte nesten 19 år til dette yrket som en enestående nestleder, etterforsker og sist som etterforsker innen datakriminalitet. Hans talent vil bli savnet, sier sheriff Bruce Bryant til The Herald.

– Nå skal vi be

På Facebook har familien delt sin bunnløse sorg.

– Nå skal vi be. Han var alltid den som fikk oss til å føle oss bedre når ting gikk galt, så vi trenger all den bønnen vi kan få, skriver kona Jeni søndag, under det som skal være det siste bildet som ble tatt av de to.

Hun oppfordrer også alle til å gå til legen dersom man kjenner at noe er galt, slik Tim antakelig ikke gjorde.

– Familie var det viktigste for ham, så viktig at han ignorerte når kroppen hans fortalte at noe var feil. Han skulle ha dratt til legen, men han var redd for at han ikke fikk deltatt i bryllupet, skriver hun.