Jakten-Martins friere om rivalen: – Hun tar stor plass i gruppa

Dette synes Jakten-Martins friere om rivalen Silje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden det første møtet på speeddate har Jakten-bonden Martin Vågsæter (22) og frieren Silje Westgård (22) kommet godt overens.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten inviterte Martin sine fire friere hjem til gården hans i Stranda på Sunnmøre, og der ble det enda klarere at Martin og Silje har mye til felles.

Mens Martin viste jentene rundt på gården, var det Silje som tok styringen på samtalen.

Ingvild Hegge Eriksen (22) synes at Silje tar stor plass i gruppa.

– Silje tar litt overhånd og snakker mye om dyrene og gårdsdriften. Jeg tenker at det kan være litt «showoff». Av og til blir det litt for mye fagprat, og vi andre blir ikke involvert. Jeg synes hun tar litt mye plass, sier Ingvild.

Se klipp som ikke ble vist på TV i videoen i toppen av saken.

I STRANDA: Silje er én av fire friere som Martin har invitert til gården i Stranda på Sunnmøre. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
I STRANDA: Silje er én av fire friere som Martin har invitert til gården i Stranda på Sunnmøre. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

– Overgår andre i samtalen

Dorothea Bang Juliussen (22) har lagt merke til at Silje overgår andre i gruppesamtalene.

– Jeg merker at noen tar mer plass. Silje er veldig flink til å overgå andre når hun prater. Hvis du forteller noe, så skal hun gjerne overgå midt i setningen ved å fortelle noe annet. Da blir det veldig vanskelig å få frem hvem du er og det du har lyst til å si, sier Dorothea.

– Men jeg tror alle er veldig opptatt av å få ut alt det de vil få ut på kort tid, så da tar alle plass. Jeg tar sikkert plass jeg også, legger Dorothea til.

GÅRDSBESØK: Ingvild, Silje, Dorothea og Lone besøker Martin på gården hans i Stranda på Sunnmøre. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
GÅRDSBESØK: Ingvild, Silje, Dorothea og Lone besøker Martin på gården hans i Stranda på Sunnmøre. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Martin: – Utrolig sprudlende

Lone Holmstrøm (20) mener at Silje er mer åpen enn de andre frierne.

– Silje er veldig flink med dyr. Jeg kan litt jeg også, men jeg er ikke den som bare tar over alt. Hun er mer åpen. Jeg tenker at jeg ikke kan vise alle mine gode sider med en gang. Man må spare litt på det man har, sier Lone.

Martin har også lagt merke til at Silje er den som er mest frempå i gruppen av friere.

– Silje er utrolig sprudlende når hun er i ei gruppe. Hun tok meg til sides og sa at hun var redd for å bli sendt hjem, siden hun tenkte at det var en negativ ting å være så åpen og snakke høyere enn de andre, sier Martin.

Silje: – Hadde ingen taktikk

Silje forteller til TV 2 at hun ikke hadde en taktikk om hvordan hun skulle få oppmerksomheten til Martin, men at det hele falt veldig naturlig.

– Jeg føler ikke selv at jeg tok så stor plass. For meg er det helt naturlig å prate om gården og være med og hjelpe til, sier Silje, som er utdannet dyrepasser og tidligere har jobbet på gård.

– Jeg og Martin fikk god kontakt i gårdsuka, men jeg følte ikke at jeg fikk mer oppmerksomhet enn de andre jentene, sier Silje.

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandager klokken 20.00. Du kan også se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.