INNLAGT PÅ REHAB: Til venstre er Chevy Chase på den røde løperen under Wild Aid i Los Angeles, til høyre er han avbildet i forbindelse med Man of The House i 1995. Foto: Stella Pictures
INNLAGT PÅ REHAB: Til venstre er Chevy Chase på den røde løperen under Wild Aid i Los Angeles, til høyre er han avbildet i forbindelse med Man of The House i 1995. Foto: Stella Pictures

Hva har skjedd med komiker-legenden?

Filmstjernen Chevy Chase (72) er innlagt på rehab i Minnesota med rusproblemer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange stusset da de så filmstjernen Chevy Chase på den røde løperen i Los Angeles på slutten av fjoråret.

Det var ingen tvil om at 72-åringen hadde forandret seg mye, og det bare innenfor det siste året.

HOLChevy Chase får sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i 1993, og faker en tåre. Foto: Mark J. Terrill/Scanpix.
HOLChevy Chase får sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i 1993, og faker en tåre. Foto: Mark J. Terrill/Scanpix. Foto: Mark J. Terrill

Har lagt seg inn på rehab

Nå har imidlertid stjernen tatt grep, og han har sjekket inn på Hazelden Addiction Treatment Center i Minnesota, skriver Huffington Post.

Chevy Chase kjent fra filmer som «Fletch» og «Hjelp det er juleferie», og er et fast innslag i manges julefeiringer.

– Chevy ønsker å være den beste versjonen av seg selv, forteller Chases management i en uttalelse overfor nettstedet E-Online.

Dette er ikke første gangen komikeren har søkt behandling for rusproblemer. I 1986, da han var 43 år gammel, sjekket han inn på den kjente Betty Ford-klinikken for avhengighet av smertestillende medisiner.

Begynte med ryggproblemene

En pressetalsmann for skuespilleren forklarte dengang at Chevy Chase brukte medisinene i forbindelse med kroniske og langvarige ryggproblemer.

Chevy Chase er for tiden i gang med innspilling av to nye filmer, «The Christmas Apprentice» og «Dog Years». Det er uvisst når komikeren kan gjennoppta innspillingen.