SAMMEN PÅ FEST: Alexander Bonsaksen og Silje Norendal på Elles sommerfest i Oslo, sommeren 2015. Foto: Stella Pictures.
SAMMEN PÅ FEST: Alexander Bonsaksen og Silje Norendal på Elles sommerfest i Oslo, sommeren 2015. Foto: Stella Pictures. Foto: Tor Gunnar Berland

Idrettsparet flytter sammen

Snowboardstjernen Silje Norendal (23) og ishockeyproff Alexander Bonsaksen (29) blir samboere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toppidrettsutøverne Silje Norendal og Alexander Bonsaksen lever store deler av året på hver sin kant, men får likevel forholdet til å funke.

Idrettsparet har vært kjærester i tre år, og nå blir de samboere, melder Se & Hør.

Norendal har solgt leiligheten sin på 66 kvadratmeter i Schønings gate på Majorstuen i Oslo, og dermed er hun klar for innflytting sammen med Bonsaksen når hun kommer tilbake til Norge.

Hun er for tiden på landslagstrening i Australia, og poster stadig bilder fra sitt eventyrlige snowboardliv i sosiale medier. 23-åringen la også ut bilder av leiligheten for sine 271.000 følgere på Instagram før salget.

Den skal ha blitt solgt allerede før visning.

Møttes på trening

Bonsaksen er store deler av året i Finland, hvor han spiller ishockey i Tappara. Han har også blitt et kjent og kjært fjes for mange gjennom TV 2-serien «Iskrigerne».

Idrettsstjernene møttes i 2013, da de begge trente på Olympiatoppen. De falt raskt for hverandre og ble kjærester like etterpå.

Fun day cruising Thredbo #ThredboResort #Australia @garminoutdoor #GarminVirb

Et bilde publisert av siljenorendal (@siljenorendal)

Begges karrièrer har vært preget av skader i år. Bonsaksen har operert hofta, mens Norendal brakk håndleddet under prøve-OL i Sør-Korea i februar. Dette har betydd litt mer tid sammen for paret, som nå gleder seg til å endelig flytte sammen.

That feeling, when you realize you can't feel your most precious parts after surgery 🙉 #Surgery #rehab

Et bilde publisert av Alexander Bonsaksen (@bonsa47)