Skrtel utvist etter stempling på Kane

Drømmestart for Sam Allardyce etter Lallana-fulltreffer fem minutter på overtid!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slovakia - England 0-1

Sam Allardyce fikk tilliten med å gjenreise det engelske landslagets æret etter det pinlige tapet for Island i EM, som kostet Roy Hodgson jobben.

Det var en tøff bortekamp som ventet engelskmennene da de gjestet Slovakia.

Det ble en drømmestart for Sam Allardyce nok ønsket.

England dominerte store deler av kampen, men sløste med sjansene. Martin Skrtel ble utvist tolv minutter ut i 2. omgang etter at han fikk dagens andre gule kort etter en stempling på Harry Kane.

Så, fem minutter på overtid dukket Adam Lallana opp og satte inn vinnermålet mellom beina på keeper. Enorm glede på benken.

Se video av Martin Skrtels utvisning og Lallanas fulltreffer øverst i saken! Video med tillatelse fra Eurosport!

Kampen ble en gledelig dag for Wayne Rooney. Stjernespissen spilte sin 116 landskamp for England er dermed den engelske utespilleren med flest engelske landskamper. David Beckham hadde rekorden med sine 115 kamper. Den tidligere keeperen Peter Shilton har flest kamper for England med sine 125.

Kaos på Brasil-trening: Neymar kroppstaklet av banestormere

Skrtel-albue på Kane

England startet godt borte mot Slovakia og satte et trøkk og press på hjemmelaget fra starten av kampen. Det skortet imidlertid litt på det den siste tredjedelen og engelskmennene omsatte ikke spillet i målsjanser.

Eriksen scoret etter lekkert hælspark

I det 24. minuttet satte Martin Skrtel seg i respekt. I duell med Harry Kane var den tidligere Liverpool-spilleren ufin og albuet Tottenham-spissen i haken. Dommeren belønnet slovaken med et gult kort, mens Kane fikk behandling.

Det skjedde mer mot slutten av omgangen. I det 37. minuttet rotet Danny Rose det til for seg selv inne i egen sekstenmeter. Inne foran mål luktet Dusan Svento situasjonen, men slovaken var akkurat litt for sen til å styre innlegget fra lagkameraten i mål.

Kun minutter senere fikk Raheem Sterling ballen inne foran mål av Harry Kane. En vending senere fyrte Manchester City-vingen av et skudd, men ballen gikk utenfor mål. Omgangens største sjanse.

Utvist etter ny Kane-duell

Skrtel fortsatt den røffe behandlingen av Harry Kane etter pause og i det 57. minuttet var det stopp. Etter en duell mellom de to stemplet slovaken engelskmannen mens han lå nede på bakken. Dommeren tok opp det gule kortet igjen og sendte Skrtel i dusjen.

Minutter senere prøvde Raheem Sterling seg på en frekkis. Vingen prøvde å lobbe ballen over keeper Matús Kozácik, men 32-åringen hentet seg inn igjen og plukket Sterlings-forsøk.

England dominerte totalt og Adam Lallana traff stolpen i det 76. minuttet.

Theo Walcott satte ballen i mål rett før slutt, men scoringen ble avblåst for offside. Det kan ha vært en tvilsom avgjørelse ettersom ballen muligens kom fra Slovakias- og FK Haugesund-spillere Filip Kiss, men en kunne ikke fastslå det 100 prosent.

På overtid satte Adam Lallana inn kampens eneste scoring.