KJENDISPAR: Her er Beyoncé og Jay-Z fotografert under NBA-finalen mellom the Cleveland Cavaliers og the Golden State Warriors. <br>Foto: Scanpix/Jason Miller
KJENDISPAR: Her er Beyoncé og Jay-Z fotografert under NBA-finalen mellom the Cleveland Cavaliers og the Golden State Warriors.
Foto: Scanpix/Jason Miller Foto: Jason Miller

Beyonce og Jay-Z er årets best betalte kjendispar

Superparet Beyoncé og Jay-Z leder på listen over verdens rikeste kjendispar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvert år legger Forbes ut en liste over verdens største selskaper, rikeste personer og rikeste kjendiser.

Med en inntekt på litt over 942 millioner kroner til sammen, anses Beyoncé (35) og Jay-Z (45) å være årets best betalte kjendispar, ifølge Forbes.

Beyoncé ligger på 34.plass på Forbes topp 100 liste over de rikeste kjendisene, mens ektemannen Jay-Z ligger like bak som nummer 36 på listen.

Vant åtte priser under VMAs

Det er blant annet takket være den siste platen til Beyonce, «Lemonade», som startet med og kun være tilgjengelig på Jay-Zs streamingstjeneste Tidal, at paret ligger så høyt oppe på listen som de gjør.

Ifølge Forbes bidro de 19 konsertene Beyoncé holdt i løpet av juni og juli til at hun slo Jay-Z på listen.

Popartisten som forøvrig fylte 35 år på søndag, var nattens store dronning under den årlige prisutdelingen, MTV Video Music Awards natt til mandag.

Hun hadde elleve nominasjoner, og tok med seg hele åtte priser hjem.

Et bilde publisert av Beyoncé (@beyonce)

Verdens rikeste kjendis

Selv om Beyoncé og Jay-Z er det rikeste kjendisparet, slår de ikke Taylor Swift som alene hadde en inntekt på litt over en milliard norske kroner i år.

På andreplass kommer guttebandet One Direction mens forfatteren James Patterson tar tredjeplassen, etterfulgt av TV-psykologen Dr.Phil på fjerde, og Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo på femte.