KJÆRESTEPAR: Her mottar Rihanna hedersprisen «Michael Jackson Video Vanguard Award», under årets VMAs.  FOTO: Scanpix
KJÆRESTEPAR: Her mottar Rihanna hedersprisen «Michael Jackson Video Vanguard Award», under årets VMAs.  FOTO: Scanpix Foto: Michael loccisano

Nå svirrer romanseryktene rundt Rihanna og Drake for fullt igjen

Under årets VMAs røpet Drake at han har vært forelsket i Rihanna helt siden han var 22 år. I ettertid har paret blitt observert kyssende en rekke ganger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under den årlige prisutdelingen, MTV Music Video Awards holdt Drake en lang og rørende tale om sin talentfulle venn og samarbeidsparter - Rihanna, like før hun mottok hedersprisen «Michael Jackson Video Vanguard Award».

I talen røpet Drake at han har vært forelsket i popstjernen i flere år.

– Hun er en jeg har vært forelsket i helt siden jeg var 22 år. Hun er en av mine aller beste venner. Hun er en levende legende i vår bransje, sa han i talen før han ga henne hedersprisen.

Takket Drake på Instagram

Noen dager etter prisutdelingen la Rihanna ut et videoklipp av sin egen takketale under VMAs, etterfulgt av en tekst hvor hun takket både fans, venner, familie og kolleger for all støtte hun har fått.

Helt til slutt skrev hun en liten hilsen til Drake.

– Tusen takk for talen din, den var utrolig rørende og jeg elsker deg for det, skrev hun.

Like før prisutdelingen delte Drake et bilde på sin private Instagram-profil, av at han kysser Rihanna på kinnet, med teksten:

– Dette er en kveld hvor vi alle kan være takknemlig for det du har gjort for oss! Du har berørt mange av våre liv på en god måte. I kveld feirer vi deg!


Kysset på scenen

Helt siden VMAs og Rihannas takketekst har fansens spekulert i om av-og-på paret endelig er åpne om forholdet.

Under Drakes konsert i Miami i forrige uke, fikk fansen en positiv overraskelse da Rihanna plutselig dukket opp på scenen.

Etter at superparet hadde fremført låten «Bitch Better Have My Money», gikk Rihanna bort til Drake og kysset han, skriver People.

I ettertid har flere personer delt bilder av paret som kysser.

Av-og-på forhold

Drake og Rihanna har kjent hverandre lenge, og i tillegg til å være samarbeidspartnere har de flere ganger blitt observert sammen på fritiden.

I mai 2009 hadde de første date i en bowlinghall i New York. Drake har senere rappet om denne daten i sangen «Fireworks»

Og tidligere i år skrev TV 2 om sexy scener mellom Drake og Rihanna i Rihannas musikkvideo, «Work».